Olkapääpisto

Ne, keillä on massua leikattu, tietää mikä tää on. Ne, jotka ei ole kokeneet – ette tosiaankaan tarvii sitä kokemusta. Olkapääpisto on ainoa kunnon kipu, jonka oon täällä Meikussa kokenut. Ja se on semmoinen, ettei tiä huutaisiko äitiä vai Jeesusta, lopulta kumminkin huutaa trad. vittua.

Kun on toipumassa massuleikkauksesta, tulee tehtyä pieniä kävelylenkkejä käytävillä. Kun sieltä palaa ja käy takas sänkyyn pitkäkseen, samantien iskee tulinen kipu olkapäässä. Tää on niin absurdia! Mitä olkapäällä on tekemistä massun kanssa, ja miksi just kävelyn jälkeen? Siinä sitten voihkit pari minuuttia, ja hups sit se on ohi. Sairaanhoitajat sanoo, että joo, ihan on tuttu ilmiö eikä siitä oikein tiedetä, mikä järki siinä on, mutta semmoinen se vaan on.

Olkapääpisto, uusien kokemusten aatelia. Ei voi suositella.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Olkapääpisto

 1. Miehellä ei vaivannut sen koommin piston jälkeen. Mutta ei halua silti enää koskaan massuleikkaukseen. Tekikö ne sen sulla tähystyksenä?

  Tykkää

 2. Ei tarvii olla edes leikattu, ärhäkät ilmavaivat riittää samaan. Joku hermotus siellä menee paksunsuolen mutkasta olkapäähän.

  Tykkää

 3. Voi kääkkä! Ihme juttu, mutta hermot menee ihmeellisesti, jos se nyt niiden radoista riippuu. Toivottavasti pisto ei enää ilmesty ja toipumisesti sujuu muutenkin sutjakkaasti.
  Alahan reenata niitä x-hyppyjä pikku hiljaa siellä käytävällä ;-) Saa nähdä mitä hoitajat siitä sanoo. Ja sit sun vastaus: ”Kissojani varten mä vaan reenaan”. Voi olla, että tulis lähete toiselle osastolle.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.