15 vastausta artikkeliin “Honey, I’m home!

    1. Älkää ny, mä tiedän ihan tarkkaan, miten loisteliasta elämää te siellä vietitte.
      Mut tervetuloa kotiin kumminkin, on oikeesti mukava saada kissaseuraa eka kerta viikkoon.
      Purr purr!

      Tykkää

    1. Olisit nähnyt sen lähtöselvityksen :-D Ei oo rauhasta tietoakaan kun pitää hypätä siellä täällä hoitamassa tota ja tätä. Mun saattaja kuunteli silmät pyöreinä, mitä Ana tekee ”lomalla”.

      Tykkää

  1. Tää on tyhmä paikka. Tietsikal ei oo mitään pelei mulle, eikä sitä ruutua saa taputella. Eikä näppiksel kävellä. Tää tyhmä täti estää mun aikeet vaikka miten yrittäisin. Terveisin, Sun Zetoris, peliaddikti

    Tykkää

  2. Elpymistä ja kaikkee, papy <3 Kela ja postit onneksi hoituu(ko) kotikoneelta, ja toivottavasti Joku Trad. kipaisee sulle apteekissa (ja kaupassa ja ja ja). Koita pysyä sillee hissuksiin, joo.

    Tykkää

    1. Ohjeistus meni melkolailla päinvastoin…. Käskivät kävellä vaan koko ajan. Välillä meen kyllä ratikallakin.

      Tykkää

      1. Aaah, niinpä tietysti, kävelyä nyt vain reippaasti kohti kipua, että paranee ja toipuu ja päläpälä. Okei. Kaipa niillä pointti on. (Ei vain ole yhtä romantillista toipumista se kuin sängyssä kalvaana räytyminen.)

        Tykkää

        1. :-D

          Mie luulen, että ne tarkoitti, että pitäis pitää ruuansulatus nyt elossa, kun sehän halvaantui järkytyksestä leikkauksessa. Sitäpaitsi kerkesin mennä ennen sairaalaa niin heikoksi, että jostainhan nuita lihaksia pitää alkaa hankkia takas.

          Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.