Huonoa ja hyvää liikkuvaa kuvaa

Käytiin kamun kanssa leffassa. Valitettavasti mun ehdotus, koska oli ainoa mielenkiintoisen kuuloinen niistä, joita en ollut nähnyt: Self/less. Hyvä alkuasetelma: vanha bisnesnero on kuolemassa, mutta haluaa jatkaa elämää tuoreessa podissa. Rahaa kun on, kaikki järjestyy. Odotettiin, että hän jatkaisi sitä _omaa_ elämäänsä. Ja paskat, leffa taantui ihan tavanomaiseksi temmellykseksi heti podinvaihdon jälkeen. Kaksi tuntia. Eka sana, jonka sanoin kamulle valojen sytyttyä: ”Anteeks!!” Eli tosi turha mennä kattoo tätä, VMP.

Kun taas Breaking Bad … olen lainannut kirjastosta ja nyt katsonut toisen tuotantokauden loppuun. Tää on puhdasta käsikirjoituksen neroutta. Luulin pitkään, että mulla on jo maailman parhaat boxit hyllyssä, mutta täähän sieltä puuttuu. Mä en sentään innostu kommentoimaan joka leffaa tuolista oikein ääneen ja käsillä viuhtoen. Mutta Brekkeri, sitä katsoessa jännityksen on pakko purkautua aina välillä :-D

Ensalkuun teki hiukan pahaa, kun pääosaheppu Heisenberg on niin tasan mun työkaverin näköinen, tai mitä mun työkaveri on siis kahdenkymmenen vuoden päästä. Mutta sitten siihenkin tottui. Onhan noita hymykuopallisia kaljupäitä.

Tänään en ole ohjeista huolimatta kävellyt enkä edes laittanut vaatteita päälle. Haava ärtyi hiukan oltuaan liian pitkään kankaan alla eilen ja toissapäivänä. Hyvittelen tänään. Nukahdellut vaan ja kattonut liikkuvaa kuvaa.

2 vastausta artikkeliin “Huonoa ja hyvää liikkuvaa kuvaa

  1. Sarjan katsoneena Breaking Bad -kommenteille en voi kuin myhäillä. Ei siitä ole turhaan meuhkattu :)

    Kingsman muuten loksahti tuttuun erinomaisten suositusten kategoriaan, kiitos vain siitäkin vinkistä. Herrasmiesmäinen pokerinaama rakoili pitkin elokuvaa ja repesi viimeistään pääilotulituksessa :D

    Hyvää liikkuvaa kuvaa ja liikkuvaa toipumista!

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s