Syksyn tykitys alkoi jo

Nysse alkaa. Kävin katsomassa R&A:n ilmaisnäytöstä Allasbaarissa. No, tää keikka ei ollut pitkä, koska voin pahoin Björkin esiintymispuvun näkemisestä ja lähdin kesken pois, mutta nuin periaatteessa: nysse alkaa. Ensi viikolla on Helsinki Comedy Festival, jonne olen jo ostanut liput. Työkaveri saa printtaa ne ja tuoda mukanaan kun tulee meillä muutenkin käymään ens viikolla.

Ja 10.9. alkaa myös R&A irtolippujen myynti… Gawd. Sain Allasbaarista mukaani sekä kirjan että aikataulut. Nyt taas sompailemaan. Jännää, mutta myös kauheeta. Vuosi vuodelta tuntuu enemmän – ennakkoon – että jaksaisin mennä aina vain vähemmän. Mutta kun niitä leffoja on niin vaikea karsia! Nyt on vielä eka karsintaperustekin mennyt, eli se, jos raina on tulossa joka tapauksessa kaupalliseen levitykseen. Nyt kun Finnkino muutti hinnoitteluaan, on vaan ihan fiksua käydä kattomassa kaikki mahdollinen R&A:ssa, koska 8-9e.

Hgin juhlaviikot taas… ei aavistustakaan onko ne jo loppu. Ei tullut kyllä katsottua päinkään tänä vuonna. Ehkä pakko uskoa, että kaikkea ei voi.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Syksyn tykitys alkoi jo

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s