Mikähän tulis uniin

Okei, aamulla kävi vieraita, mutta noin periaatteessa koko päivä – loput – on mennyt Breaking Badille. Järkyn nerokas sarja. Piti oikein imdb:stä tarkistaa, paljonko on nuita käsikirjoittajia, joita täytyy vissiin palvoa ikuisesti tään jälkeen. Ei oo paljon. 62-jaksoisessa sarjassa olisko ollut vajaat kymmenen. (tarkistus: 10)

Olen nyt jo viidennessä tuotantokaudessa kiinni. Vuorokauden tunnit loppuu kesken. Damn. No, ei se mitään, koska oon melko varma, että tyypit tulee kyllä uniinkin. Sen verran niitä on nyt jauhettu aivoon. Omatoimiset unikässärit ei ehkä oo yhtä hienoja kuin ammattilaisten tekemät, mutta kyllä ne painajaisiksi kelpaa.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Mikähän tulis uniin

 1. Mä olin silloin vuosi sitten aivan nalkissa touhon! Oli karmivaa, miten sympatiat aina kääntyivät ja alkoiva valua eri henkilö suuntaan, kerta toisensa jälkeen. Aina huomata, että missä kohtaa mulle näin kävi.

  Tykkää

  1. Nii-in! Taitavaa, eikö? Meitä talutetaan ihan miten sattuu, ja me tykätään! Mä vielä kommentoin ääneenkin ja jänskätän pahoissa tilanteissa :-D

   Tykkää

 2. Nyt on katottu loppuun asti. Huhuu! Oli pakko ottaa vähän niitä making of -pätkiä jatkoksi, koska muuten ois jäänyt kaikki liian tuoreena mieleen yötä vasten.

  Sehän tässä on vähän kiusallista, että Walt on tosi älykäs ja hokaa usein oikean liikkeen kun tulee paha paikka. Siis Walt on TOSI älykäs. Niin älykäs, että se on ollut pakko käsikirjoittaa, koska ei kukaan elävä ihminen pysty hoksaamaan just oikeanlaisia valheita ja lavastuksia eikä uskalla kävellä noin vain päin pahiksia luottaen siihen, että kyllä omat suunnitelmat toimii. Mutta niinhän se menee, että jos katsoja meinaa nauttia jostain, niin paras leikkiä mukana vaan! Ja miehän kyllä tykkään leikkiä :)

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s