Onnekkaasti taas hyvä leffa <3

The Brand New Testament, peukut ja varpaat pystyyn, erittäin viehättävä leffa! Ja pimee, mikä tietysti on viehättävyyden tae. Mustaa huumoria ja lämmintä lovee. Kohtauksia, jotka saa tipan silmään – kuten irtokäden tanssi oikealle kädelle. Jumankeke, ymmärrättekö: jossain on ihmisiä, jotka on harjoittaneet sormensa tanssimaan niin kauniisti, että toiset melkein voi nähdä jalat ja hameenhelman niissä liikkeissä!

Pääpiirteissään (teksti pöllitty R&A:n sivulta, tietty):

Ensin Jumala luo Brysselin. Sen jälkeen kaikki lähtee käsistä. Vanhatestamentillisen ankara Luoja on nimittäin sympaattinen hahmo verrattuna The Brand New Testamentin niljakkeeseen, joka istuu kerrostaloasunnossaan kehittelemässä pikkumaisia universumin lakeja (toinen kassajono liikkuu aina nopeammin) ja rähjää vaimolleen niin kuin vain belgialainen osaa. Ei siis ole ihme, että Jeesuksen vähemmän tunnettu pikkusisko Ea päättää seurata veljensä jalanjälkiä ja karata kotoa. Pieni sabotaasi on kuitenkin aina paikallaan, joten epäkiitollinen tytär virittää isälleen ansan ja lähettää kaikille maailman ihmisille tiedon näiden kuolinhetkestä. Laskeuduttuaan maan päälle Ea kuitenkin huomaa, ettei ole osannut ennakoida tihutyönsä seurauksia.

Toivon kovasti, että tämä tulisi kirjaston settiin, jotta voisin joskus vuoden tai kahden päästä katella uudestaan!

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Onnekkaasti taas hyvä leffa <3

 1. Aina kun lukee näitä leffapäivityksiä tulee mieleen, että pitäisi käydä leffassa. Mutta siihen se sitten jää. Millään ei huvita kotoa poistua :)

  Tykkää

  1. Ymmärrän! En mäkään tämän kauempaa osaisi lähteä!

   Mä voisin joskus avustaa kotoa poistumisessa, jos toisessa päässä matkaa on taatusti hyvä leffa odottamassa. No hei, tänään on Kinopalatsissa R&A-dokkari vanhat hiphopparit llo 14 ja varmasti saat lipun vielä sinne kun meet ajoissa! http://www.finnkino.fi/Event/301084/ Kokemuksen mukaan yksi ihminen saa lipun minne vaan. Yllätä itsesi ja mee! Tuu sit meillä käymään mennen tai tullen, mulla on sulle se yks juttu.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s