Omakanta, hyvä juttu!

Omakanta on muuten hieno palvelu! Mullakin oli siellä ennen vain sähköisiä reseptejä, joten ei paljon kiinnostanut, mutta äskeisen sairaalakeikan jälkeen sinne on ilmestynyt potilaskertomuksia, tutkimuksia ja hoitoja. Kertomuksissa oli parikin asiaa, joita ei ollut mainittu mulle suullisesti eikä missään papereissa, elikkäs hyvinkin kiinnostavaa itselle.

Lisäksi Omakannassa voi tehdä hoitotahtotestamentin ja elintenluovutustahdon. Kopioin heti mun vanhan hoitotahdon sinne ja lisäsin pari asiaa. Myös elimet saa mennä jos kelle kelpaa. Olisi niin siistiä, jos eutanasiamahdollisuus saataisiin Suomeenkin, niin kuin sivistysmaissa jo on. Kaverin kanssa puhuttiin taannoin erilaisista itsemurhatavoista, kun kusivaippavaihe alkaa pukata päälle. Varmaa tapaa on hankala löytää! OD hepasta olisi tietysti varma, mutta kuka mulle/meille Piritorilla muka myy, ja osataanko edes piikittää kunnolla. Vailla kokemusta menisi ehkä sähläämiseksi, vaikka Breaking Bad olisi katsottu kuinka tarkkaan.

Mutta avustettu itsemurha ei ole Suomessa rikos! Tämä voisi avata muutamia hyviä mahdollisuuksia.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Omakanta, hyvä juttu!

    1. Joo, olen aivan ihastunut! Varsinkin sellaiselle ihmiselle, joka käy paljon tutkimuksissa tai joutuu usein sairaalaan, täähän on ihan kirjasto. Kaikki omat jutut tallessa!

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s