Tummaa

Hah, no olipa kokemus! Kävin kattomassa leffan, josta tajusin ehkä noin kolme repliikkiä, mutta tarinan ymmärtämisessä ei ollut silti mitään hankaluutta. Hyena.

En ole kauhean hyvä lontoolaisten kanssa. Tai niitten puhunnan kanssa. Saati sit, kun on jotain poliisi&rosmo-slangia plus puolet porukasta on jostain ihan muualta eli mukaan tulee vielä aksentit. En ollut ainoa, joka ei tajunnut puhutusta mitään, kuulin sen kyllä supinasta ympärilläni :-D Silti kaikki motiivit ja tapahtumat löysivät paikkansa vastaanottopäässäni. Pikkasen erikoista. Ehkä leffa oli sitten tarpeeksi yksinkertainen. Avoin loppu oli tavallaan ylläri. Siinäpä saa sitten itse kuvitella, jatkuiko noin vai näin, huonosti siinä käy kummin päin vaan.

Tähän loppui mun R&A. Tänä vuonna jäi käyttämättä kaksi ostettua lippua. Opin myös, että ei kannata työpäivän jälkeen ottaa yhtään mitään – vituttaa vaan lähteä illalla kun mieli tekisi jumittaa kotona.

– – – –

Freesasin taas päivällä yhdet housut mustiksi. Olen niin iloinen tekstiiliväreistä! Niillä on pelastettu ties kuinka monta rättiä tai annettu lisäaikaa, kunnes kangas kuluu niin risaksi ettei kehtaa enää käyttää. Nyt on vielä tää yks väri, jolle ei tarvitse tehdä mitään suolatemppuja, leikkaa vaan pussin auki ja laittaa sellaisenaan koneeseen. Ei voi mennä enää helpommaksi :)

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Tummaa

  1. Dylonilla ja yhdellä toisellakin valmistajalla, jonka nimeä en muista, mutta jota kanssa myydään ihan Citymarketissa, on väri, jonka saa heittää sellaisenaan koneeseen ilman suolahommia ja muita.

    Mullakin on yksien farkkujen värjäys asiana kohta. Ne on värjätty jo useamman kerran.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s