Ahola!

fiiliskuva

Pitkästä aikaa muuallakin kuin leffassa. Jarkko Aholan My Way -kiertue nääs Savoyssa! Myi loppuun kaksi iltaa, joista tämä oli ensimmäinen. Taas Savoy-duunarin suosiollisella avustuksella ilmaiset paikat kamulle ja mulle, tänks.

Ahola on – edelleen, kuten aina ennenkin – karismaattinen ja kaunis. Laulaahan se ei osaa sanan varsinaisessa merkityksessä, mut osaako Vesa-Matti Loiri? Ei. Mut kumpikin on mainioita esiintyjiä ja tulkitsijoita. Meille se riittää. (Kun taas esim. Sedät ois tosi pulassa Aholan konsertissa, ne ei tietäis minne laittaa korvansa :-D ) Maneeria riittää loppunousuissa, harvoin tulee mitään ylläriä siinä kohtaa. Ylläri tekisi kylläkin vaikutuksen. Vink.

Kansa oli varsin hurmoksessa. Vanha rokki, Queen ja Elvis puraisivat iloisesti. En tunne Teräsbetonin tuotantoa ollenkaan, joten se setti viuhui ohi, mutta viuhui kumminkin komeasti.

libut

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Ahola!

 1. Oot kyllä ensimmäinen tuntemani ihminen, joka sanoo, että Ahola ei osaa laulaa.
  Minkäänlaista laulukoulutustahan sillä ei ole, mutta… kamoon?

  Tykkää

  1. No oikeesti, kun ns tekniikkaa kuuntelee, niin eihän sitä ole. Jopa mäkin puukorva kärsin yhden biisin aikana, ja silti taputin kun muutkin. Mut kyllä sitä kats…kuuntelee.

   Tykkää

   1. Minunkin pakko uteliaana kysellä: mitä tekniikkaa oikein kaipailit? Siis minusta Ahola on nimenomaan teknisesti huikea – lajinsa heavy/rock on teknisesti vaativa laji ja mies on maailman huippua.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.