Airilla ajellaan

Sain uuden työkoneen. Mäkin Air jättiläismäisellä muistilla. JEEIII! Entinen oli viisi vuotta vanha, mutta päävika siinä oli paino. Mulla on noin yksi etäpäivä viikossa ja joskus kokouksia toisissa taloissa eli roudaan konetta. Vaikka läpäri sinänsä painaa aika vähän, kyllä se paino alkaa käydä mielessä kun tietää, että kevyempiäkin malleja on. Ja nyt mulla on!

Opettelua pukkaa. Photoshop on taas erilainen ja mailissakin on juttuja joita en tajua. Tämä kone on myös migroitu duunitaloon, eli se tuo mukanaan ihan uusia juttuja, joista osa näyttäis jopa helpottavan koneen käyttöä. Esim. ohjelmat ja päivitykset asentuu lähes itsekseen keskitetysti, ilman viruksia tai muita pahulaisia. Sekä tie ”keskusvarastolle” on helppo. Mutta mun windows-puhelinta tään Bluetooth ei tunnusta :-(( Oisko sama kuin iPhonen ja w-puhelimen välillä, että ei vaan käy? Vaikka entisen Mäkin kohdalla vielä kävi?

Taas ei vaan ehdi mitään. Laitan välillä kalenteriin muistiin asioita, joita pitäisi tilittää vaiks kissablogin puolella. Eeeeiiii, kaikki jää kun työaikana ehtii vain töitä ja lopun aikaa… jaa, mitähän lopun aikaa, kai semmosta yleistä valumista ja lojumista ja lukemista. En ole vielä alkanut jumppia kunnolla sairaalakeikan jälkeen, vaikka selvästi tuntuu, että voisi. Vähän oon venytellyt muistaessani, joogaa ja ihan hentoista painojen heiluttelua. Tänään kyllä meinasin illalla ottaa oikeasti, kevyillä painoilla joo mutta mahollisimman monipuolisesti. Kokeilis vaan. Jollei laiskamato taas ryömi korvasta sisään.

4795-Can_you_lit_up_my_candle

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Airilla ajellaan

  1. En oo kade, en oo kade, en! Mitä nyt ton p….n painavan ja hitaan ikkunakoneen kanssa taistelen töissä. Oma kone on sentään uusi ja ihan ok, onneksi. En vaan raskinut ostaa Macia, kun pc: sai kolmanneksella Macin hinnasta.

    Tykkää

    1. Kuka näitä mäkkejä nyt omalla rahalla pystyisikään. Töissä mulla on sekä-että. Pc on pöytäkone, sen tarvii muutamaan juttuun jotka ei toimi mäkissä. Mut mäkki on mun pääkone töissä.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.