Naurun lisäpaino

Kai kaikki jo katsoo Naurun tasapainoa, katsoohan?

Kolmas tuotantokausi menossa, ja osallistujat on parempia kuin ikinä ennen. Ite oon toki katsonut kaikki tuotantokaudet, koska älykkäät ihmiset on inspiroivia, ja hyvään stand-uppiin tarvitaan heti ekana älyä ihan kunnon määriä. Vaikka ois kuinka hyvä esiintyjä mutta on tyhmät jutut, niin ei sillä lähe eikä kulje.

Olin viime vuoden voittajakolmikosta ihan höttösissään, tai Haustola on parantanut oikeastaan vasta voiton (kolmannen sijan) saavuttamisen jälkeen. Iikka Kivi ja Jussi Simola oli valmista ykkösluokkaa heti. Iikkahan vetää nyt Yle Puheelle rinnakkaista Naurun tasapainoa, jossa haastatellaan perjantaisin – eli sama päivä kun uusi jakso tulee teeveestä – kotimaisia standuppareita.

Mutta tämän vuoden osallistujat. Suurin osa niistä on koko matkan olleet yhtä hyviä kuin viime vuoden voittajat! Yhden pudottaminen joka kerta ei oikeasti ole ollut tuomareille helppoa, koska parin alkujakson jälkeen selkeesti toisia heikompia ei ole ollut. Kärki on terävä mutta leveä, jos tällaisesta mielikuvasta voi saada kiinni…

En ikinä menis. En ikinä. Tutki asiaa ja kirjoita viikko, ja esitä viisi minuuttia tappavan hauskaa monologia asiantuntijayleisölle. Ei vaan lähtis. Miten on mahdollista, että joka tyyppi saa viikosta irti pääosin eri jutut, vaikka viettavät viikon samassa paikassa? Ja millaiset jutut! Omia kulmia, omia tapoja olla lavalla, niitä on NIIIIIN ihana kuunnella ja katsella!

Nyt justiinsa elikkäs ensi perjantaina setti vaihtuu silleen, että enää viisi kilpailijaa on jäljellä ja nauhoituksista siirrytään suoriin lähetyksiin. Vähän lisäpaineita nääs. Kolme yleisön äänestämää parasta menee sitten Kansallisteatterin lavalle laittamaan parhaansa loppukilpailussa. Nyt on hyvä aika alkaa katsoa, jos et oo vielä imussa mukana! Yle tv2 pe klo 21 ja Areenassa.

Twitterissä: https://twitter.com/hashtag/nauruntasapaino

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.