Menossa, mut ei messuille

Nyt olis muotimessut/terveysmessut menossa. Toisaalta kutittaisi, kun en ole moisilla muistanut käydä pariin kolmeen vuoteen. Toisaalta suotta mennä rahaa laittamaan sinne, tulee taas turhia heräteostoja, ja kiinnostaako mua ne porukat muutenkaan? Mutta ratikka veisi niin vaivattomasti… EI. ÄLÄ NY VIITTI, AIKUINEN IHMINEN.

Ookoo. Pari lippua on ostettuna muualle. Elikkäs eilen sain semmosen kohtauksen että ostin lipun KOM-teatterin Muuttomiehiin. Hurmeen juttu. Ei voi olla kovin huono. Yksin meen. Viime aikoina on tullut käytyä harvinaisen paljon kaksin monessa jutussa. Pistän sen merkille siksi, että yleensä kuitenkin olen käynyt yksin. Myös toiseen kiinnostavaan juttuun ostin vain yhden lipun. Marraskuun alkupuolella napsahtaa Finlandia-talolle tämmöinen The Show – Suomen paras sekoitus, jossa mellastaa Poskiparta, Leikola, Tamminen ja Miss Divet. Sain lipun järkyn hyvälle paikalle, kuten yksittäislippuja usein saa :-)

Hah. Lystiä. Nyt kun kirjoitin nuo rivit, enää ei teekään mieli muotimessuille! Meni ohi. Kirjamessut pitää sitten torjua erikseen viikon, parin päästä. Vai milloin ne lie.

Eikä aikaakaan, kun kohta on TAAS Martin Markkinat… minne nää vuodet vilahtaa??!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Menossa, mut ei messuille

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.