Toisaalta vituttaa, toisaalta naurattaa

Tää on niin tätä! :-D!

Muistan takavuosilta ainakin kolme kertaa, jolloin olen tervehtinyt etäistä tuttua tai uutta miesihmistä jostain syystä ihan lämpimästi – en välttämättä edes koskettaen, vain sanoilla – niin jo on seuraavassa repliikissä tuotu esiin tyttöystävä tai vaimo. MÄ TEITÄ OO POKAAMASSA, IDIOOTIT! VAIN TERVEHDIN!

Mainokset

9 vastausta artikkeliin “Toisaalta vituttaa, toisaalta naurattaa

  1. Mut MIKS ne luulee, että he on niin ylivoimaisia että kaikki naiset kumminkin yrittää pokata heitä, jos joku sanoo moi? Että täytyy heti tähdentää et mä oon sitten tosi varattu, sori vaan. WHAT?! Kattoisivat vaikka peiliin ja miettisivät hetken. ”Näytänkö George Clooneylta?” Et näytä.

   Homot ei sentään mee heti paniikkiin, jos niille on hetken kiva.

   Tykkää

 1. Joo, tuttu juttu. Ihmiset on niin parisuhdekeskeisiä, että oikeasti ärsyttää (ja joskus naurattaa :D ). Kun itse suhtaudun miehiin ihan ihmisinä (kuten naisiinkin) ja juttelen ja olen ystävällinen kuten ihmisten kanssa ollaan, niin heti siitä tehdään jotain ihan muuta. Se on ihan käsittämätöntä. Tulee sellainen olo kuin itse puhuisi naulasta ja toinen lapiosta. Itselläni asia menee usein tosin niin päin, että minulle miehet tulee juttelemaan vain parisuhdetta (tai seksiä) tavoitellen. Siitä jää jotenkin paska olo, kun olisi kiva olla ihminen, jolle voisi jutella ihan muutenkin vain, tavoitellen ihan ”vain” mukavaa kontaktia tai kaveria, mutku ei.

  Tykkää

 2. Olen se mulkvisti, joka joskus kokee tarvetta kertoa sivulauseessa, että mies on jo. Tuntuu nimenomaan ylettömän tyhmältä ja leuhkalta, mutta ilmeisesti joitain kiinnostaa reikä vaikka rinkelissäkin. Ei missään nimessä mikään tylsä kaveruus naispuolisen kanssa. Harmittaa vietävästi, kun useampaan otteeseen olen luullut tyyppien olevan kivoja ihan toverillisista syistä (kuukausitolkulla tutustumisesta!) ja sitten kaikki kommunikaatio on loppunut, kun on käynyt ilmi, ettei herukaan.

  Näiden tapausten seurauksena koen olevani vähän velvollinen mainitunlaiseen parisuhdekeskeisyyteen, vaikka tiedän, etten ole minkään näköinen saati mikään palkintolehmä muutenkaan. Muuten tieto parillisuudestani jäisi kokonaan pimentoon mm. täysin irrallisten kaveripiirien vuoksi. Se on tökeröä, mutta säästää toivottavasti molempia osapuolia isommilta virheellisiltä ”tunneinvestoinneilta” ja pettymyksiltä.

  Tykkää

 3. Mulla ei ole parisuhettelua, mutta olen silti törmännyt kommunikaation loppumiseen kun ei heru.

  No, tuntuuhan se nololta kun ite on moikkaillut muuten vaan, mukavaa tyyppii, ja se onkin koko ajan kytännyt, saako muijasta patjan.

  No okei, Ella, tajuan mitä meinaat mutta mä puhuin alunperin tyypeistä joita tapaan hyvin harvoin tai vasta ekaa kertaa. Ei sitä nyt tarvii heti ekasta tervehdyksestä täräyttää tyttöystävällä tai vaimolla. Se on jo niin naurettavaa, että en unohda noita keissejä ikinä :-D ”Jaha täytyykin soittaa vaimolle (huomaistko, tyrkky: VAIMOLLE!).” Jep, soitapa VAIMOLLE.

  Tykkää

  1. Jep, käsitän, mitä tarkoitit. Sitähän tuo Finnish Nightmaresin tilannekin esittää. Heti kättelyssä en sentään koskaan ole pämäyttänyt. Menisi jo kohtalaisen tollon sijaan aivan ylettömän koomiseksi :D

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.