Kirjat, messut

No niin, kävin kirjamessuilla kun sain vaparin. En ois muuten. Se on vaan niin tur-haa, kun ei halua lisää kirjoja! Kävelin äkkiä läpi osan kustantajien pöydistä ja menin sitten etsimään niitä muita, jotka myisivät mulle esim. joulukalenterin, kortteja tai muuta pientä. Onneksi niitäkin löytyi. Sain mm. juuri sen esineen, jota olin eilen kaupassa ajatellut. Olisin ostanut Tartex-tahnaa, mutta kun en näillä näppivoimilla voi sille jääkaappikylmälle tuubille mitään. Kirjamessuilta löytyi tuubin voittaja!

Mietin eilen illalla sitäkin, pitäisikö haastaa ittensä oman kirjahyllynsä suhteen. Koska jokainen kirja ja elokuva on hankittu sitä varten, että a) sieltä on ottaa tarvittaessa (keittokirjat, kissojen terveys) tai b) kirja luetaan / leffa katsotaan vähintään kahteen kertaan. Niin että pitäiskö huvikseen alkaa tuota b:tä? Ihan vaan roisisti kävisi läpi sen, mitä omasta hyllystä löytyy. Jos ei jotain kirjaa jaksaisi lukea tai leffaa katsoa, se joutuisi poistoon.

Muuten hyvä, mutta kirjaston uutuudet houkuttelee liikaa. Se virta pitäisi pysäyttää kuukausiksi, että saisin tehtyä tuon läpikäynnin. Kun ei vaan voi! No, ehkä sen voi järkätä jotenkin kevyemmällä otteella. Katellaan…

kuvakirja

Mikrobitissä lokakuu/2015 (nyt kaupoissa) on juttua ns. sosiaalisen median vanhimmista nurkista. Nostalgiaa. Siellä puhutaan just niistäkin mestoista, joissa itse olen pyörinyt aikoinaan. Vähän hassusti samassa limpussa puhutaan myös blogeista, vaikka nehän nyt on somen uudempaa kerrosta joka tapauksessa. Ookoo Birdy piti blogia jo 1995, mutta varsinaiset blogialustat kaiken kansan käyttöön tuli kyllä vuosia myöhemmin.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Kirjat, messut

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.