Sillasta

Täytyy sanoa, että en tykkää Sillan kolmoskaudesta :-( Viidenteen jaksoon saakka mätettiin koko ajan uusia ihmisiä, joiden kietoutumisesta murhajuoneen ei ole vieläkään mitään tolkkua. Jouduin katsomaan joka jakson kahteen kertaan, että pysyin kärryillä! Murhiin on hankala löytää yhteistä nimittäjää (no, alkoihan se aueta 6-jaksossa).

Vaan eniten ehkä vituttaa tämä: kun murhattujen suista alkoi löytyä pieniä polttomerkkejä, niistä otetuista kuvasuurennoksista Saga tunnisti välittömästi, että ne on babylonialaisia numeroita, ja piirteli samantien, mikä merkki on mikäkin numero. Jep jep jepa! Nyt hei pikkasen rajaa! Olin toki ärtynyt sarjasta jo ennestäänkin, mutta tämä alkoi vituttaa ihan todenteolla. Satuahan se kaikki on, mutta kun tahtoisi uskoa, että saa ne elämykset. Sitten kun mennään ihan vaan heittämällä uskottavuuden rajan yli, ei tunnu yhtään hyvältä.

Sääli muutenkin. Tykkäisin tykätä, vaan kun ei. Sillan 1- ja 2-kausi on omassa hyllyssä, olivat meinaan tarpeeksi BÄDÄNG! ja WOOHOO! Kolmonen ei sinne päädy.

(kuva pöllitty Wikistä)
(kuva pöllitty Wikistä)
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Sillasta

  1. Mut jos Saga on sattumoisin just intohimoinen babylonialaisten numeroiden ystävä?

    Mä en tykännyt kakkoskaudestakaan, en jaksanut seurata. Syy saattoi tosin olla se, etten ollut (enkä ole vieläkään) katsonut ykköskautta. Se odottelee boksilla parempia aikoja.

    Tykkää

    1. Viimeisten tietojen mukaan 98% ihmisistä on juurikin babylonialaisten numeroiden ystäviä, notta mitä turhaan meuhkaan.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.