Lasihaaste

Pentuna kiinnosti kovasti sellainen vaihtoehto, että isona musta tulisi jonkinlainen supersankari. Tuli välillä haahuiltua pimeissä metsissä pyyhe viittana jne. Testing testing: pimeys ei pelota –> hyvät supersankariainekset nupullaan. Tsek tsek!

Kröhm.

Tennispalatsissa on uusi lasilattia. Siis sellainen josta näkyy läpi edelliselle tasolle metrejä alemmas. On panssarilasia ja on näkyvästi jykevät rautaristikot alla.

En uskalla kävellä sen päältä.

Ei: en uskalla edes astua sille. Viikonloppuna yritin saada itseni ihan silleen vaan huomaamatta astumaan yhden (1) askeleen kävelystäni lasilattian kulmalla. Jo ajatus veti luut jotenkin pehmeiksi, ja kuka sitä nyt pehmeillä luilla…

Ei tainnut tulla ihan satarosenttista supersankaria, vaikka haave oli iso ja tanakka.

PS 28.11. No sitten kumminkin ensin astuin yhden kengällisen lasilattialle, ja kohta päätin astua kaksi kengällistä, mut muutinkin suunnitelmaa ja kävelin koko lattian poikki. EN katsonut alas :-)

11 vastausta artikkeliin “Lasihaaste

 1. Haaveilen että joku päivä vielä pääsen näkemään Grand Canyonin, mutta se lasisilta sen yllä.. Jääneeköhän välistä – kyllähän sitä voi kuvailla reunaltakin vai? :)

  Tykkää

 2. Taitaisi jäädä kävelemättä lasin yli.

  Mulla ei kyllä ole ollut supersankarihaaveita. Ja nykyään olen melko varma, että musta tulis superroisto ennen kuin -sankari. Niidenkään ei kyllä vissiin saisi pelätä korkeita paikkoja.

  Tykkää

 3. Supersankariksi halusin minäkin :) Mikä mainio ilmaisu tuo luut pehmeäksi, kun siltä tuo korkean paikan aiheuttama ytimien juilinta juuri tuntuu. Kiipeilyaltistus on kylläkin käärinyt tuon tunteen tehokkaasti pumpuliin, mutta sitä makeampi ylläri, kun se joskus hulmahtaa arvaamatta kropan läpi.

  Tykkää

  1. Mut sä ootkin vähän sellainen supersankari, kun kiipeilet ja meet vaikka missä lumimyrskyissä ja pakkasissa. Respect!

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s