Marraskuun piti olla mun eristäytymiskausi. Jepujep.

IMG_0283
(kuva isompana)

Martin markkinat käyty. Martti toimitti varsin tavanomaisia – sukat, taas kerran, ja vähän kosmetiikkaa. Nuo kosteusvoide, käsivoide ja shampoo vinkkaavat kovasti olevansa lunnonkosmetiikkaa, mutta eihän ne ole sataprosenttisesti. Noita ennenkin käyttänyt kyllä, ihan toimivia vaikka viherpesaistuja.

Noi sukat on kyllä ihmevehkeitä – kissasukat on niin söpöjä ettei voi olla ostamatta. Mutta laatu ei lie kovin kummoinen, koska olen edellisiäkin käyttänyt vain yösukkina, ja silti ne menee vuodessa rikki. Siis vaikka niillä ei edes kävellä! Vaan ostinpa taas uudet. Ilona-sukat :-))

Tuo pötkö, se taas on savujuustoa. Huutelivat niin älyttömän halvalla, että oli pakko ottaa kokeeksi.

Minäsukat?
Minäsukat?

Muutenhan tässä on ollut kulkemista ja alkkomahooliakin nautittu useampi annos. Torstaina baarissa, teatterissa ja baarissa työkavereitten kanssa, lauantaina somepikkarit eli ravintolasta baariin jne. Ilokseni tapasin iciwanhoja tuttuja 2 kpl, joista toinen on ollut idolini niin kauan kuin ollaan tunnettu eli parikyt vuotta plus hituja. No, se lähti kotiin ajoissa, joten seurasin esimerkkiä ja lähdin kotiin ajoissa. Taisin nukkua kymmenen tunnin yöunet.

Nuo somekinkerit on vähän sellaisia, että enhän mä sieltä oikeasti yleensä tunne ketään. (Enää.) Ne on niitä naamoja joita näkee twitterissä, ja niillä on kaikilla omat porukat. Nyt sattui harvinaisen hyvä tuuri, että mukana oli edes viisi tuttua ihmistä – nuo kaksi vanhaa tuttua ja kolme twitterin kautta. Toinen juttu on sitten se melu, mikä saadaan aikaan pienessä yksityistilassa, kun kaikki huutaa toistensa suuhun. Kun mie en vaan jaksa enää sitä möykkää. Oisin varmaan lähtenyt tunnissa kotiin vaik olisi ollut enemmänkin tuttuja.

Kaverin kanssa tänään erittäin pienellä porukalla liikkeellä. Hän käveli Tennarin lasilattialla! Kyl on kova!

SIINÄ SE SEISOO TYHJÄN PÄÄLLÄ!
SIINÄ SE SEISOO TYHJÄN PÄÄLLÄ!

Lisäksi kävi ilmi, että lattia on hänen kaverinsa miehen tekemä. Että pienet on piirit taas kerran.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Marraskuun piti olla mun eristäytymiskausi. Jepujep.

    1. SILTI! Mä pystyin koskettamaan lasia isovarpaan kärjellä, reunasta. Kun oikein pinnistin. Silmiä ei voinut laittaa kiinni kumminkaan.

      Siitä ne käveli, ihmiset. Huoh,ei vaan lähtis.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s