Marraskuuuuuuu….

Juuri ennen unijukkaa selvisi yksi sisustusprobleemi, ja oli tietenkin pakko toteuttaa uudet kuviot ihan heti juu yöllä. Rymstera lite. Onneksi sain nukkua aamulla kaheksaan asti, ei tullut traumoja.

Talven ensimmäiset mustat jäät jalkakäytävillä. Trad. kymmenen metriä kävelyä alaovelta ja eikun takas hakemaan piikit kenkiin. Töistä tullessa sentään jo normaalikeli, ihan vain märkää ja pimeää.

Seuraan kaverin matkablogia. On ollut nyt kolme viikkoa Japanissa ja siirtyy justiinsa Taiwaniin. Kivat hälle! Missaa niin paljon tästä ihastuttavasta Suomen loppusyksystä. Varmaan ihan vahingossa (as if).

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Marraskuuuuuuu….

  1. No tääl on kyl ollu joku ilmavirtaus siperiasta ja tavallista kylmempää. Toissayönä +4C. Sähköviltit jo esillä. Brrrr. Ei onneks minkään väristä jäätä viel ja paranee kohta sentään..

    Tykkää

    1. Tää mun Katikamu on ollut Kiotossa ja Fukuokassa, Hiroshimassa, Kamakurassa, niitä seutuja. Mitä nyt muutamia kuvia kattelin, niin näyttää siellä ihmisillä olevan vaatetta päällä mutta ei sentään semmoisia määriä kuin meidän +4:ssä. Eli kai siel vähän lämpöisempi kuitenkin lie. Meillä on just nyt sellaista kunnon skeidaa, kauhee tuuli ja sadetta vähän väliä.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.