Nyt se on tapahtunut

Nimittäin! Minä, jolta ”ei koskaan katoa mitään”, olen kadottanut esineen. Mun pienin ruuvimeisseli, joka olisi joko kirjoituspöydän laatikossa tai muiden ruuvarien kanssa toisessa laatikossa, ei ole kummassakaan. Eikä missään muuallakaan. KADONNUT. Tosi vaikea uskoa todeksi.

Olisin vaan avannut tuon yli neljäkymmentä vuotta vanhan laskimen patterikotelon ja testannut, käykö kissojen laservalon patterit siihen… Alkaa olla pattereista meinaan virta melko lopussa, taisin uusia ne parikymmentä vuotta sitten. Kerran. Mun elinikänä joudun vaihtamaan patterit siis 2-3 kertaa. Melko eko meininki, nicht?

lask

No, sedät vaihtaa kaupassa kun vien. Tiedän. Mut silti harmittaa se ruuvari, periaatetasolla.

Mainokset

9 vastausta artikkeliin “Nyt se on tapahtunut

  1. Oli hieno hetki päästä päheilemään teekkariavokille takavuosina, kun hänellä ei ollut laskinta, mutta humanisselläpä oli!

   Joo, meidän piti ostaa nuo laskimet kouluun. KOULUUN, eli olin noin murrosikäinen silloin. Ja laskin on edelleen tuossa. On siinä sen verran virtaa että tänään vielä pääsin laskemaan, mutta selvästi taisi olla viimeisiä laskuja näillä pattereilla.

   Tykkää

 1. Toihan on melkein antiikkia, miten se on yleensä säilynyt! Nykyään tulee käytettyä enemmän exceliä kun laskinta pikkulaskuihinkin. Tai sit laskee ihan paperilla jos on pakko.

  Tykkää

  1. Toihan on varmaa ollut high-end aikoinaan, trigonometriset funktiot ja kaikki. Design layout ainutlaatuinen. Veikkaan että keräilyarvo lähenee tuota exp namiskan funktiota.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.