Turvaverkkoa

Parikin hyötyä yhtiökokouksesta. Löysin lisää kissatätejä, jopa tästä samasta rapusta! Yhdellä ei ole enää omia kissoja, toisella on kaksi. Eli vaikka naapurin kissatyttö muuttaa pois, edelleen on mahikset saada pari hoitajaa, jos on pakko lähteä kotoa pois joskus.

Pyysivät myös hallitukseen, ja menin. Siellä on pääosin hyvää porukkaa, neljä napakkaa naista ja yksi mahdollisesti rasittava mies. Nyt parin rauhallisen vuoden jälkeen meillä on taas alkamassa isoja remppoja. Olin hallituksessa putkiremppakatastrofien aikaankin. Katotaanpa miten tällä kertaa käy.

Käytiin myös Solmussa kokouksen jälkeen, em. muijien kanssa. Otin vain yhden, kotona kun odotti jännä kesken oleva kirja (jota en saanut kuitenkaan edistettyä sitten, koska silmät halusivat nukkumaan). Sain kissoista paljon petiseuraa läpi yön.

laatikot

cointr

Ensi viikolla ruoka-juoma -istunto kolmen lähimmän työkaverin kanssa Silvopleessä. Pientä lahjontaa ilmeisesti luvassa. Löysin Cointreau-minipullosilleni kuvien esittämät pakkaukset. (Kenzo on sittemmin vaihtunut Cofitabsiin.) Tsihii :)

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.