Lumeton, lumoton

En edes muista milloin lie ollut lumeton joulu edellisen kerran. Viime jouluna lumi tuli aattona! Viime tipassa, mutta tuli kumminkin. Ei sillä että muutenkaan olisin kauheesti jouluihminen, mutta nyt ei kyllä tunnun joululta tippaakaan. Olen onnellinen omasta ajasta ja rauhasta ympärillä, mutta muutenhan tää on vain loma. Pukkikaan ei tule tänä vuonna itse. Tai jos tulee, niin on muuten tosi ylläri se.

Kaikki vinkkupullot on tulleet töistä ja kavereilta. Vain safkoja on tarvinnut ostaa itse. Tein tänään viimeisen kierroksen kaupoissa. Jos aamulla oli ollut ruuhkaa, kuten arvelen olleen esim. kauppahallissa, kympin jälkeen ei ainakaan enää ollut. Ruokakaupassa ei ollut enää joululaatikoita, mutta johan noita on syötykin. Pörräsin pitkään jouluvalojen luona, mutta kun nää kotiolot on sellaiset (kissat) ettei oikein voi laittaa kaikkea mitä haluaisi – no, järki voitti. Ostin yhden kimallepallon vessaan. Se saa olla siellä vaikka koko vuoden. En ottanut joulukoristeita pois viime joulun jälkeenkään, ja nyt taas on joulu. Siinähän tuo vuosi sujahti sukkelaan.

Joulukalenteri on edelleen kadoksissa. Grr! En voi ymmärtää! Oon katsonut (melkein?) kaikki mahdolliset paikat.

Keittiön musta kissa ja kynttilät. Vaaraton yhdistelmä.
Keittiön musta kissa ja kynttilät. Vaaraton yhdistelmä.
Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Lumeton, lumoton

 1. Ei siitä lumettomasta joulusta kovin monta vuotta ole, olisko ollut toissajoulu tai sitä edellinen? Lunta satoi muistaakseni uudeksivuodeksi.

  Tykkää

  1. Oisko? Voi olla, en oo laitellut muistiin niin tarkkaan. No, tälleen mennään nyt kuitenkin. Pistää kaihtimet alas, niin mitään väliä :)

   Tykkää

 2. Meille satoi eilen onneksi hiukan lunta eilen (blogista näkee), mutta huomenna ne kuulema sulaa pois. Mutta toihan se valoa ja tunnelmaa sentään jouluaattoon.

  Tykkää

 3. Rupes mietityttämään toi viime vuoden lumitilanne ja kaivelin vanhoja kuvia. Täällä oli jouluna ja vielä tammikuun puolessa välissä samanlaista kuin nyt. Joskus helmikuussa tuli vähän lunta, mutta se olli maassa vain hetken. Tuskin siellä idässä oli sen kkummempaa ;)

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.