Ranskisten versio Florencesta

FB on tosiaan siirtynyt blogiini. Edelleen outo fiilis, mutta tuleepa kerrankin hittejä.

Eilen kävin kattomassa Margueriten. Homma silleen hyvin alustettu, että mulla on ollut Florence Foster Jenkinsin levy jo 30 vuotta sitten ja hyvin on toiminut vierailujen valomerkkinä. Vaan ilmeisesti kaikki ei olleet oikein tutkineet, mitä tulevat katsomaan…

Meidän silmälasipäisten mummojen lisäksi katsomoon tepsutti viime minuutilla nuori kiharapäinen poitsu. ”Musiikinopiskelija”, tuumasin. Istui vinosti mun eteen. Leffa alkoi, ja siinä heti alkupuolella oli kahden sopraanon duetto. Nämä siis lauloivat nuotilleen ja oikeilla kunnon äänillä. Poitsu alkoi röhöttää. ”Okei, ei musiikinopiskelija”, uudempi arvio. Siitä lähtien kiharapää hörötti ja kikatti täysin väärissä kohdissa, kunnes alkoi venytellä ja kiehnätä. Ja kiehnäys jatkui ja jatkui. Välillä hän veti neulepuseron pois päältään ja katseli leffaa sen läpi. Sitten PI-PIIP ja oho, tekstiviesti. Sitten alkoi muovin rapistelu ja vierekkäisille penkeille venyminen. Kunnes VIHDOIN leffan puolivälin jälkeen olio itsekin havaitsi ettei leffa häntä kiinnosta, ja LÄHTI POIS. Kii-tos.

Leffa oli markkinoitu komediana ja olihan siinä puolensa, mutta ihan selkee oli jo alusta lähtien että pohjavire on traaginen. Varsin hieno veto kuitenkin ja kaikkiaan, ihan hintansa väärti. Kesto on 2h 9min ja se kantaa, mutta yhtään pitempänä olisi alkanut tökkiä. Samasta tarinasta on tulossa ensi vuonna myös höllywöödversio. Pitäähän sekin mennä kattomaan. Kiinnostaa, millaisen lopun siihen tekevät.

2 vastausta artikkeliin “Ranskisten versio Florencesta

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s