Asiakirjallisuutta

Pistin Wallanderit piiloon ja otin kuvan sesongin asiakirjoista.

kirjat

Hulmin Lihastohtoria en ole ehtinyt vielä avatakaan, koska se kopsahti juuri äsken postista. Miehen blogi on kuitenkin auttanut vakuuttumaan, että asian äärellä ollaan. Toivon NIIN kovasti, että tästä aukeaisi lisää tarmoa jumppiin, koska olen ollut koko kuukauden tai ehkä jo kauemminkin ihan laiskaperse treenien suhteen. Yritän perustella järjellä, miksi pitäisi vaan ruveta tekemään vaikka ei huvittaisi, ja sitten huitaisen konvehtirasian tyhjäksi ja jatkan netin selaamista. Mikä lehmä! Bonusrangaistuksena tietysti voin mennä myös katsomaan kuvia kunnolla treenaavasta kamusta, joka koikkelehtii linjat pinkeinä jossain etelän lomalla. Grr. Oispa helppoo olla kissa! Lojuminen olis oikeutettua ja terveellistä safkaa tulisi jostain kuppiin, ja vain sopivia määriä.

Mutta back to business: alan kirjoilla on ainakin ollut taipumusta innostaa mua, joten toivotaan etä Hulmi toimii tällä kertaa. Tilanne nimittäin alkaa olla melko vakava.

Tuo toinen, Infosota. Äärimmäisen kiinnostava! Viestintä ja kommunikaatio on tietysti muutenkin kiinnostava aihe, mutta on hienoa lukea, kuinka joku perkaa viime vuosien älämölöä ja muuta mediasutinaa. Kirja on saanut enimmäkseen positiivisia arvioita – ja paljon – eikä negatiivisten suuntaa ole vaikea arvata. Niin paljon on kuulkaa kohinaa, ja niin vähän totuutta. Melkein pelottavaa. Pitäisi itsekin suitsia itteensä vähän paremmin, ei reagoida provoihin niin nopsaan edes mielessään noin tai näin päin, vaan käyttää mieluummin vanhaa pingis- ja lentissääntöä (oon muuten ollut ihan superhyvä kummassakin nuorempana) – peräänny vähän niin saat varmemmin osuman.

– – –

Noinikkästeen.

Vuoden viimeinen päivä. Onneksi melkein kuin arki: pääsin sekä postiin että kirjastoon. Jatkan lojumista vielä pari tuntia ja meen sitten Juuson keikalle Solmuun. En jää sinne roikkumaan sen kummemmin. Mulla on nyt kotona myös kissa joka elää ensimmäistä uuttavuottaan: haluan nähdä pelkääkö se raketteja ja pauketta. Tuskin – kaveri on hyvin rento tyyppi.

Hyvää ja turvallista vuodenvaihdetta teille ja ihastuttavaa uudempaa vuotta!

Pörrölle spessuterveiset: kiitos blogin kävijätilastojen räjäyttämisestä :-D

9.1.kuva lisätty:
tilasto

2 vastausta artikkeliin “Asiakirjallisuutta

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s