Kaaosta ja mitä vielä

Ylisanoilla mennään taas. Kaksi tavallista talvipäivää – kun nyt vihdoinkin! – pari-kolmekymmentä senttiä lunta, ja se on muka ”lumikaaos”. Ihan tavallinen talvi. Järki pukeutumiseen, kärsivällisyys liikenteeseen ja sitä rataa.

Oon NIIN onnellinen jokaisesta lumipyrystä, maiseman valkoisuudesta mustan ja harmaan sijaan. Huonekaveri tuli eilen duuniin 12 kilometrin päästä pyörällä. Juu, just sen aamupyryn aikaan. Tänään tuli hiihtämällä. Kova muija. Ihan järkyttävän kova. Mut toiset on tuollaisia, vapaaehtoisesti liikkuvia. On sitten kyllä simpsakkakin.

Josta puheenolleen… olen vähän jo hipeltänyt tuota Lihastohtori-kirjaa. Lähinnä lihasten voimankasvatuksen osalta. Kyllä se taas vähän innosti, niin kuin alan kirjat tai uudet treenivaatteet tuppaa innostamaan. Paitsi treenivaatteita ei voi enää ostaa, kun ei ne mahdu minnekään. Paidoistakin oon saanut pois vain pari vanhinta tässä ehkä kymmenen vuoden aikana. Ei ne ala haista raadolle ihan sojona, kun kierto on hyvä ja pesut tapahtuu kuudessakympissä.

5 vastausta artikkeliin “Kaaosta ja mitä vielä

 1. Meillä on tänään lumipyrypäivä oikein tosissaan. Aamulla kävelin töihin sen 2,5 kilometriäni ja olin seuraavan tunnin töissä aivan poikki. Vastatuuleen kävely lumikinoksissa ja kyyryssä huppua päässä tiukasti pidellen ja välillä vain eteen vilkuillen (etten törmää kehenkään) vei täysin voimat. Nyt tulee täälläkin lunta. Ja kotona odottavat lumityöt! Onneksi ne saa jättää hetkeksi tulevina päivinä ;)

  Tykkää

  1. Meidän pyryt jatkuu teillä. Meil ei ole tänään enää ollut paljon mitään. Sääennusteen kielellä ”yksi hiutale” eilisen ”kolmen hiutaleen” sijaan.

   Tykkää

 2. Tietysti semmoinen miinus, että jos sataneita kasoja ei heti jyrätä pois, kohta suojatiet ja pysäkit on yhtä kynnöspeltoa. Eikä mikään kalusto voi ehtiä niin paljon ettei muut autot ja ihmiset ehtisi tallata niitä kovien möykkyjen alkuja…

  Tykkää

 3. Mä hipelsin sitä Lihastohtori-kirjaa kaupassa tossa, mutta hinta oli sen verran kova, etten ostanut. Ja arvelin, etten siitä niin paljoa saa mitään uutta irti, kun mulla on tuo lihaa ja nahkaa oleva tietokirja.

  Tykkää

  1. Niin sulla onkin! Mullakin on jo aika paljon alan kirjoja, mutta innostuakseen tarvii välillä lisää… Vink: AdLibris -verkkokauppa on yleensä halpa.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s