Tämä mies on nero

Siitä on vähintään kaksi, ehkä jopa kolme vuotta, kun ekaa kertaa mainitsin TukkaJukalle että pitäisi tehdä värihommia, jotta pääsisin eroon harmaiden juurikasvujen kotivärjäyksestä. No, ei edennyt hätäisesti. Eilisiltana sitten kävin, lopulta. 2h 40 min, ja maksoi noin puolet siitä mitä arvelin muistellen seinällä olevan hinnaston perusteella.

Tämä mies on nero
Tämä mies on nero

kirja

Mun tukka on silleen hankala, että siinä on iso alue selkeää vaaleanharmaata ja iso alue sekavaa muuta. Selitin Jukalle vain lopputulostoiveeni, sen päämäärän. Olin valmis ottamaan vastaan sen, että tukkaan tulee paljon harmaata. Ei tullutkaan (vielä)! Jukka, koska on fiksu ja ammattilainen, teki homman toisinpäin! Lopputulos on tehty raidoilla, mutta värissä on lähdetty siitä sekavasta puolikkaasta käsin, eikä siitä harmaasta. Nyt kun harmaat tai mitä vaan kasvaa, lisätään vaan raitoja niin juurikasvun/yleisvärin saa pysymään kurissa ja nuhteessa sillä.

Niin, ajatelkaa. Värin poisto, raidat, kevytväri, leikkaus – vähän päälle satanen. Olin pökrätä. Olin ihan valmis maksamaan kaksi ja puoli! Laitoin hiukan tippiä päälle kuitenkin. Harmitti kun ei ollut kässiä vitosta enempää.

(PS. Varmistui juuri äsken, että ei tullut kenkää tällä yt-kierroksella. Ympäriltä on tosin hävinnyt väkeä ihan liikaa. On vähän hankala ajatella, miten tästä nyt.)

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Tämä mies on nero

 1. Onnittelut uusista hiuksista! Minä kävin Espanjassa hiusten leikkauksessa paikallisella kampaajalla ja tuli kyllä erilainen kuin ajattelin, mutta tykkään tosi paljon!

  Tykkää

 2. Mites toi Jukka saatais tännekin? Tekeekö hän maakuntakiertueita?
  YT:t on p..sta, On vaikea olla onnellinen omasta työpaikasta, kun kavereita katoaa ympäriltä.

  Tykkää

 3. Kiitti kommenteista, murut!
  Tässä nyt toivuskellaan edelleen duunin muutoksista.

  Kävin juuri Teatteri Takomossa katsomassa Raisa Omaheimon ”Läski”.
  http://www.teatteritakomo.fi/ohjelmisto/kalenteri/
  Sinne sopii mennä jos suinkin pääsette. Mulle on pentuna huudeltu läskiä sen verran että läskin identiteetti on jäänyt, ihan riippumatta siitä olenko milloin normaalipainoinen, alipainoinen vai pullukka. Aina vaan sisäisesti läski. Hyvin paukutteli Raisa esiin senkin, niin kuin sata muutakin seikkaa sellaisen ihmisen elämästä, joka ei ns. mahdu Sokokselle.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s