Muista aina liikenteessä

Eihän se sunnuntai-iltainen Lepakkomies mikään kuningasidea ollut. Esiintyjät oli just mitä oli luvattu, ja enemmänkin: myös lipunmyyjä Walamies pääsi lauteille! Ja se on hyvä. Tykkään hänestä kovasti, ja tällä kertaa hän olikin ainoa, jolla oli kokonaan tuore setti. Oli meinaan revitty päivän lehtien otsikoista.

Mutta tila oli matala ja suht vähähappinen. Kuuma. Paikalle olisi pitänyt tulla jo ennen seitsemää jos olisi meinannut saada selkänojallisen (huteran, muovisen) istuimen. Istuin korkealla baarituolilla kaksi ja puoli tuntia. Onneksi seinän vieressä oli edes kaide, johon laittaa muki.

Nukkumaan pääsin vasta puoli kahdentoista maissa. Aamu ja aukeva päivä oli ja on sitten mitä on. Kärsimysväsymys!

Noista aamubusseista, mieli tekisi huutaa joka (maanantai)aamu ”OTTAKAA NE PERKELEEN REPUT POIS SELÄSTÄ, ETTEKÖ TE TAJUA ETTÄ VIETTE RUUHKABUSSISSA KAHDEN IHMISEN TILAN??!” Oon meinaan jäänyt pysäkillekin näiden fakin reppuselkien takia. Onhan mulla itelläkin reppu, mutta myös järkeä ottaa se pois selästä bussissa ja hississä. En voi olla ainoa niin huippuälykäs, enhän? Eihän tuo ihan kovin paljon järkee vaadi? Sama kuin aiemmin saarnasin niistä sateenvarjojen piikeistä. Ihan pikkasen ajattelua: ”Onko piikki nyt silleen, että näen mihin se osuu, vai sohinko sillä sokkona taaksepäin?” Noin, ja oikea vastaus on ilmeinen.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Muista aina liikenteessä

  1. Sateenvarjohommat osaan, jopa niin, että saan käveltyä piikki alaspäin, mutta repusta en ole ihan varma. Kun enhän minä mitään bussia koskaan täällä käytä, niin en sitten kanssa osaa juttuja. Täytyy pitää mielessä jos joskus on Helsingissä ruuhka-aikaan kuljettava.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.