Pitkää komiikkaa

Juuso ja kumppanikoomikot eilen Valtimonteatterilla. Vieraat oli yllättävän hyviä! Ja yleisöä oli todella vähän. Viitisen pöydällistä, meitsait mukaanlukien. Mietin vähän, onks se kauheeta ja kenen kannalta, mutta ei ollut.

Lopuksi…

podcast

… ensimmäinen liveyleisön edessä nauhoitettu podcast. Tulos on varmaan kohta tai jo olemassa. Tuolla marginaalissa on linkki muutamiin, klikkaa vaikka Kekkosen podcastit. Sieltä pitäis löytyä.

– – – – – –

Duunissa on alkamassa the kevät. Tänään eka semmonen päivä, että itkettäis jos ei naurattais vai miten päin se oli. Kyl se tästä vielä kiihtyy.

Aamulla ajattelin, että enpä laita enää piikkejä kenkiin, kun kaduilla on jo paljon sulaa. Otin piikit mukaan, ja ajattelin, että laitan ne kun hyppään bussista ulos täällä Espoon Synkmetsässä. En sitten laittanut. Kohta mietinkin jo jossain helevetin pienenpienellä jäätikönpalasella, miten tästä eteenpäin, kun yhtään ei uskaltanut liikkua. Ois voinut odottaa, että joku kävelee ohi ja antaa käsivarren. Mutta ei, suomalainen nainen pärjää ite! Uhalla loikkasin hiekalta näyttävään kohtaan, vaikkei käytännössä mitenkään voinut edes. Mut loikkasin.

Kyllä niin laitan piikit taas lähtiessä. Saatana, heti kun joutuu sivistyksen eli ratikkareittien ulkopuolelle, kuolema uhkaa.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s