Sellainen lauantai

Emännyys kukoistaa tänään. Ekaa kertaa elämässä otin hernekeiton purkista – enkä syönyt suoraan sieltä tai levittänyt veitsellä leivän päälle – luin valmistusohjeen purkin kyljestä ”lisää puoli purkillista vettä” ja laitoin kattilaan kuumenemaan. Tulos? No ei se ny niin erilaista ollut. Sinappi sai ehkä edustavamman roolin lämpimän ja väljän keiton päällä.

Pesin myös lattian ja tiskasin. Ei hyvänen aika.

Päivemmällä käytiin kattomassa Zoolander2. Se on haukuttu jokaikisessä arvostelussa. Juonihan on silkkaa höttöä, mutta meitä nauratti kovasti noi kulttuuriviittaukset. Joskus oltiin salissa ainoat, jotka nauroi, koska muut oli liian nuoria tunnistamaan Police-laineja tai muuta yli kymmenvuotiasta tavaraa. Voi nuoriso. ”I am your father” sentään meni perille kaikille.

– – – –

Periaatteessa oon miettynyt hiukan, mitä näille viikonlopuille pitäis tehdä, etten olisi viikon alussa väsyneempi kuin viikon lopulla. Huoh. Alkoholin käyttöä ei ainakaan voi vähentää eikä baareissa hillumista, se kun on kovin lähellä nollaa (tai miinusta) jo muutenkin. Ehkä pitäisi vaan luopua mun hienoista omista juhlista eli aamuöille lukemisesta ja ihan uhalla, vaikka pillereillä, nukkua enemmän. Vasta muutaman viikon olen ehtinyt harrastaa myöhään valvomista viikonloppuisin, ja nyt jo verottaa. Eli… nukkumaan nyt… kai.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Sellainen lauantai

  1. Hernesoppaa veitsellä leivän päälle??? No, en tykkää hernesopasta ollenkaan, joten kai se noinkin menee :)
    Ittellä vähän sama ongelma viikonloppuvalvomisen kanssa. Toivon, että se korjautuisi kun aamut alkaa olla valoisampia, niin on kivampi nousta aikaisemmin.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.