Mikä hamsteripäivä!

Käytiin kamun kanssa Brunolla. Tosi vähän myyjiä, mutta käveltiin läpi ja istuttiin pitkään kahvilassa juttelemassa. Siellä kaiken seassa oli myynnissä yks hirveän houkutteleva… olen vuosia kuolannut, että olispa ihana saada tuo Grimbergin Kansojen historia omaan hyllyyn, kun vanhempien kotona ehdin lukea siitä vain Egyptin ja jotain Kreikkaa ja Roomaa (pentuna ei paljon muu historia kiinnostanutkaan). Nyt se oli, kaikki 25 osaa, siellä myynnissä. Aih ja voih. Eikä ees maksanut mitään, 25 eurolla ne ostin. Oli vähän pakko, kun mietin sitä yhtälöä: 1) olen himoinnut 2) hintaa ei oo mitään 3) kaverin mies on tulossa autolla hakemaan meidät. Hyllymetrihän siitä tuli, mutta olispa kaduttanut melko satasella, jos en ois ostanut nyt just, kun kaikki palaset oli kohdillaan ja tähdet oikeessa asennossa.

Krimperi
Krimperi

Sitten se baarituoli. Kävin Anttilasta ostamassa keittiöjakkaran korvaamaan sitä nyt tilapäisesti. Kun törmään joskus hyvään baarituoliin, ostan sen heti. En vaan nyt jaksa etsiä. Purin vanhan tuolin parissa minuutissa roskikselle kelpaaviin osiin, ja pädäng, hoidettu. Keittiöjakkara maksoi kolmekymppii.

Olen niin tyytyväinen hamsteripäivääni!

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Mikä hamsteripäivä!

 1. Mullakin on. Ihan parasta ajanvietettä lukea noita. Oli kiva kantaa tota läjää olkalaukussa mäkeä ylös ja tänne ylimpään kerrokseen. Kyllä nykynuoriso pääsee helpolla kun hissin valmistumiseen on enää pari viikkoa. Tai eihän nuoriso enää lue vaan somettaa.

  Tykkää

  1. Mulla oli kantoapu ja hissi :) muuten ei ois onnistunut. Nyt ei enää haittaa, kun kirjaston varausjonosta valuu hitaasti. On _tarpeeks_ lukemista kotona :-D

   Tykkää

 2. Hyvät kaupat! Olin siinä vastapäätä kokoustamassa monta tuntia ja mietin etten sitten sinnekään ole kerennyt. Mulle on tulossa sama kirjasarja jossain kohdin Porvoosta. I like.

  Tykkää

  1. Niin, Brunoa vastapäätä? Ei siellä ollut kovin kummoinen päivä, siis TOSI vähän myyjiä. Tänään mulle pääasia olikin mennä sinne sen kamun kanssa, hän ei asu Hellsingissä.

   Krimperit mahtuivat just tuolle tyhjälle hyllylle, jossa puput on pitäneet majaa ja johon kissat hyppää kirjahyllyn ylimmältä tasolta :)

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.