Tylsä akka teatterissa

Stand-upista en ole lähtenyt kertaakaan väliajalla pois. Monesta muusta teatterillisesta jutusta kyllä. Kuten eilenkin. No se Nummisuutarit. Onneksi olin saanut halvan lipun, niin ei varsinaisesti harmittanut.

Esityksellä oli aika vähän tekemistä lähtöni kanssa. Haukottelin, olin väsynyt, olen huono lähtemään illalla (eeee paitsi stand-uppiin :-D), kyllästyn nopeasti, en tykkää edes istua ison lauman keskellä. Ensimmäinen puoliaika, jonka siis näin, oli kerrassaan reipasta menoa, kunhan alun junnaamisesta päästiin eroon. Itse en puukko kurkullakaan pystyisi kuvittelemaan näin toisenlaista toteutusta Kiven kirjasta. Ylipäätään tarvittaisiin se puukko, että viitsisin edes ajatella Kiveä tai muita koulun pakkoluettavia. (OK, myönnytys: olen melko rakastunut Turun Kaupunginteatterin vanhaan Seitsemään veljekseen.) Näin, mitä lavalla tehdään. Näin perusteluja tapahtumisen läpi. Näin subtekstien virtaa ja näin pinnan remakoita ratkaisuja. Ei siinä mitään vikaa ollut sinänsä. Ei vaan ollut sellainen päivä, että olisi tarvinnut toisenkin puoliajan. Eka riitti.

Toisaalta masennuin itekseni jo ratikkapysäkillä. Miksi oon tällainen jurpo? Kun nyt lähtee liikenteeseen, niin eikö vois vetää koko rahalla sitten? Kyllä sitä ehtii kotona istumaan. Mutta aamulla ei masentanut enää yhtään, etten ollut jäänyt iltaan roikkumaan. Nippanappa jaksoin herätä silleen, että olisin puoli kymmeneltä toisessa kaupungissa töissä. Tämä siis normaalilla nukkumaanmenoajalla. Silmät on vähän unessa kai vieläkin.

Toisaalta, pari viikkoa on mennyt jo sellaisella väsymyksellä ettei oo tosikaan. Nukahdan huonosti, pysyn unessa huonosti, herään huonosti. Koita tässä sitten vielä tehdä duunit. Fak.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.