Dokut ja muut

Yritin taannoin tehdä päätöksen, että katsoisin yhden dokumentin päivässä Areenasta. Koska niitä on siellä loputtomiin, ja hyviä, ja festareillakin mieleni vetää jo enemmän dokumenttien puoleen kuin muiden leffojen. No, eihän siitä mitään tule. Mutta jos kerran viikossa edes? En tiedä, mikä hemmetti tässä hannaa. Ehkä se, että ”siellähän ne on, ei ne sieltä mihinkään mene”. Mut meneehän. Ikuisesti ei varastoida kuin jotain Kummelia…

Yhden dokumentin kuitenkin onnistuin katsomaan: Tapojen orjat. Kun nyt itsekin olen, kiinnostihan se. Melko kevyttä huttua, mutta tavallaan myös kauhistuttavaa, esim. tämä leidi joka ihan vain shoppailee usealla tuhannella dollarilla kuussa. Siis ilman tarvetta. Vain shoppailee. Tässä kohtaa on varmaan parasta tuumata, että mulla kynsienpureskelijalla, pulla/karkkirohmulla ja niksa-addiktiivilla menee sentään ihan hyvin.

Muuten kyllä kyttään Areenaa melkein joka päivä. Nythän siitä on pakko maksaa veroakin = kulutetaan sitten. Mulla on aina muutama sarja seurannassa. Islantilaisia krimejä tulee putkessa, nyt on jo kolmas loistava sarja heikäläisiltä Ylellä. Taannoin loppui melkein yhtä rujossa luonnossa tapahtuva Shetland. Sitten on tää Asperger-osasto, eli vähän aikaa sitten loppunut Doc Martin ja vielä loppujaksoa vajaa Mr Robot. Odottelen myös Silicon Valleyn toista tuotantokautta. Ja nyt kun hupiin ja kikatukseen päästiin, niin Noin viikon uutiset tietysti. Tunnustan, että katson osia myös Marja Hintikka Livestä, vaikka se käsittelee lapsia ja perheitä. Kurkistus outoon maailmaan, daa? Kolmosen Katsomoa ja Nelosen Ruutu.fi:tä en ole jaksanut edes avata, tuntuu että liikkuvaa kuvaa tulee nyt omiksi tarpeiksi ihan rajoille saakka.

Ja sitten, mikä yllätys itsellenikin: olen alkanut kuunnella radiota. Yle Puhetta meinaan. Ei niitä muita kanavia oikein kestä kuin ehkä siivotessa. Ylepuheen kuuntelu alkoi muistaakseni siitä, kun tarvitsin jotain aivoja liikauttavaa jumppaan, koska jumpathan on siis kammottavan tylsiä. Kuuntelin kaikkia tosi kivoja sekalaisia juttuja, kunnes löysin Sarasvuon saarnat. Siitä tuli mun ensimmäinen vakkari. Ja nyt kun Karde, Olli ja co on aloittaneet oman härdellinsä, siitä voisi napata toisen vakkarin. Marja Hintikka roikkuu mukana myös radiopuolella.

(Huomaan taas, että olisi tosi kiva tehdä radiohommoo. Pientä kaipausta ja nostalgiaa pukkaa. Huoh. Kun hain nykyistä työpaikkaani, multa kysyttiin, mikä edellisistä työpaikoistani on ollut mieluisin ja miksi. No, kyllähän se oli radio. Aina sitä lähti duuniin hymy naamassa, kun koskaan ei samanlainen päivä seurannut toistaan. Aina oli jotain uutta.)

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Dokut ja muut

 1. Areenasta pystyy daunloudaamaan roinaa jos haluaa. Pitää etsiä internetsistä sopiva kikkare. Pahalaiset muuttivat äskettäin jotain, että ei pystyny kykenee, mut nyt on uusi kikkare saatavissa.

  Tykkää

  1. En tiä… oon jotenkin sopeutunut tai ”alistunut” siihen, että kaikki katoaa kuitenkin, en varmaan jaksaisi alkaa seivailla Areenasta jotain. Nyt on pinnalla tää projekti jossa naista mitataan, eli vienkö jo vhs-nauhurit kierrätyskeskukseen vai en. Tääkin pitäisi sovittaa siihen ”kaikki katoaa” mutta kyl ottaa syämmestä!

   Tykkää

 2. Shetland oli hyvä! Tuota islantilaista en katsonut kuin ensimmäisen jakson. Alkoi tuntumaan että eteni liian hitaasti ja jaksojakin olisi ollut niin monta. Mutta sen edellisen islantilaisen katsoin, jossa laavan seasta etsittiin kadonneita ja rikollisia.

  Tykkää

  1. JOO, ja se eka islantilainen josta tuli kaksi tuotantokautta, se oli taas Pressa eli lehden toimitukseen sijoittuva jännäri. Islantilaiset kyllä niin pönkii rinnalle, vaikka ruotsalaisia ja tanskalaisia on tottunut enemmänkin kehumaan.

   Tykkää

 3. Noi islantilaiset on kyllä hyviä, jotenkin yllätyin, että niin pienestä maasta löytyy noin laadukkaita tekijöitä. Se poliisi on muuten ihan Stan Staanilan näköinen! Shetlandia mäkin jäin kaipaamaan, mutta kai siitä tulee seuraava kausi jossain vaiheessa. Maikkarin Katsomosta mä suosittelen norjalaista Miehitettyä. Siitähän venäläiset otti ihan nokkiinsa.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.