Tavaraa, ihmisiä

Ooh helpotusta! NaukuMamman ihanalla avustuksella pääsin eroon neljä vuotta vanhoista maalinlopuista, vanhasta ompelukoneesta, vanhasta raapimapuusta, yhdestä videonauhurista ja neljästä kassillisesta sekaa. Heti kevyempi olo! Tein isoa kasaa parin päivän ajan, mutta viimetipassa poistin poistettavista vain yhden taulun. Kaunis vanha viinialuekartta, jonka muistoarvo liittyy siihen, että sain taulun silloisen työpaikkani Alkon varastosta. Ihan rämähän se on, vääntynyt, ja roikkunut seinälläni useimmat vuodet jostain 1986 lähtien – nyt ollut kuplamuovitettuna piilossa muutaman vuoden. Vaan enpä malttanut luopua.

Löydettiin ihmemesta Malmilta, Huonekalukirppis. Ta-va-raa en oo nähnyt missään niin paljon. Lelujen ja lelun osien määrä oli jotain sanoinkuvaamatonta. Ja kuitenkin siellä oli ihan siistiä, vaikka ei tuollaisesta paikasta voisi uskoa. Toinen puoli oli siis leluja, toinen puoli huonekaluja. Ei näkynyt baarituoliani siellä, mutta sillä ei ole kiirekään.

Kiva sunnuntaiajelu se.

Viime perjantaina oli taas lomapäivä, ja suorittamiseksihan se meni. Aamulla tuli leffaharrastajapoitsu (Twitteristä tuttu, some rokrok!) hakemaan toimivan videonauhurin. Aamupäivällä laitoin silmät kiinni kaikki loput vhs-nauhani roskiin. En halua tietää, mitä kaikkea ”menetin”. Lainausmerkit siksi, että kaikki on jossain netissä kuitenkin, ja jos ei oo niin sou not.

Sitten taas metsästämään lastia lakuportteria. Tällä kertaa olikin hyvät määrät tarjolla sekä Stokkan että Arabian Alkoissa. Otin pienen lastin itselleni, ja vein pullot myös hierojalleni ja hänen avustajalleen. Olisitte nähneet, miten yks pullo olutta voi ilahduttaa ihmisiä. Kiitokset alkoi mennä jo koomisen puolelle :-D Onneks en ostanut mitään vahvempaa.

Taannoin valitin sitä, että olisi kiva nähdä ihmisiä, mutta kun ei uskalla keltään edes kysyä kun kaikilla on yhtä vähän aikaa kuin itsellä. Bäng-bäng, taika toimi! Heti seuraavana päivänä tapasin kaksikin vanhaa tuttua metodilla sattumalta törmäily. Ja bäng, taas seuraavana päivänä yksi kiva ystävä lisää Kekkosessa. Ja bäng, sitten vielä Mamma. Hyvin sutisee! Muistetaan välillä valittaa!

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Tavaraa, ihmisiä

  1. Ootte ollu ihan hoodeilla! Olisitte poikenneet kylään :) Ai niin, mä olin töissä. Vanhaa hyvää VHS-aikaa minäkin muistelen lämmöllä. Niin hyviä VHS:iä olis mut ei millä katsoa.

    Tykkää

    1. Aika sievä! Pitäis mennä Hämikseen kuitenkin, en uskalla testaamatta. Ulkonäkö ja korkeus ihan hyvät. Kiitti vinkistä!

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s