First world problem

Hiusdraamaa on pukannut jo kuukauden. Juurikasvu on niin nopsaa ja erottuvaa, että muistan TukkaJukan joka kerta kun katson peiliin.

Viime yönä näin unta, että olin kaljuuntunut malliin Juice. Eli keskellä päätä iso karvaton kuuppa ja jäljellejääneet pitkät hiukset siinä tonsuurina ympärillä. Tuumasin vaan, että tosi ikävää, kun on noin käynyt, mutta eiköhän sitä jotain tupeita löydy. Tupeita! ”Tosi ikävää”! Tapahtuispa noin tosielämässä, niin kiljuisin pilli punaisena niin että Mikkelissä asti kuultaisiin.

Eniveis, juurikasvu. Olen käyttänyt huivia ihmisten ilmoilla (mm. töissä) nyt jo toista viikkoa. Ei ole tullut kyselyjä kuin ihan tutuimmilta. Juu, en ole vaihtanut uskontoa, kiitos kysymästä. Vasta huhtikuun eka Jukkeli ottaa vastaan ja raidoittaa oman värin kasvun auttamiseksi. On sitten ainakin kunnolliset värimallit mitä katsoa. ÄH.

Toisaalta… ihmettelin pentuna, miks mun ns. äiti käyttää huivia sisällä. Nyt tiedän. Onhan se oikeesti lämmin! Huivi päässä on mukava olla! Tai olis, jos ei olis juurikasvupakko takana.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.