Iiiiihana pikkuloma!

Ihana lomanen! Nyt on taas pää täynnä Breaking Badia. Enkä ehtinyt edes loppuun! Oon vasta siinä, kun Hank ja itse hra Heisenberg kohtaavat ekan kerran. Jänskätystä ei ollenkaan vähennä se, että kaikki jaksot on jo kertaalleen nähty. Niinku sanoin jo aiemmin: käsikirjoituksen juhlaa on tämä. Mielellään kattoo moista.

Oon valvonut ja nukkunut miten sattuu, en oo ottanut edes melatoniinia. Nyt nappasin unipillerin ja TOD toivon, että toimii. Jos nyt joku vielä muistais laittaa herätyksen päälle puhelimeen.

Päivällä muistin, että joskus olen viettänyt pääs.lomaa maalaten seiniä ja ommellen jotain verhoja varmaan. Hassua, että se solujen uusiutuminen seittemän vuoden välein vaikuttaa sen, että sitten voi oikeesti sanoa ”en ole enää sama ihminen”.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Iiiiihana pikkuloma!

  1. Kyllähän sitä viikkokin menis, ei siin mitään. Mutta nyt olen jo liian laiska tekemään mitään kunnollista lomaHOMMAA. Hiukan pyörähti mielessä, jos olis edes pessyt tuon yhden seinän, mutta se oli illan ajatus ja aamulla oli hyvin jo häipynyt mielestä moiset hullutukset.

    Tykkää

  2. Jokapäiväinen liikunta, mikä se… Ai joo, nojatuolista vessaan ja keittiöön, kissojen ruokinta ja takas nojatuoliin. Käsiosastolle kaukosäädintä. Jep loma meni ihan liikunnan merkeissä!

    Nyt harmittaa kun Breaking Badia on vielä kaksi jaksoa jäljellä, vaan kun ei pysty yötä myöten kattomaan. Huominen on huono jos semmoseen alkaa.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.