Pikkuemäntä

Järkytin kissoja – ja itseäni – silittämällä ekaa kertaa elämässä pöytäliinoja ja ikkunaverhoja. Kyllä, ihan silitysraudalla! (Huom. pöytäliinOJA, mulla on siis useampi. PÖKR! vai mitä hä?) Nyt misset on ihan ihmeissään pöydällä turhanpäiten roikkuvasta tekstiilistä. ”Miks taas tämmöstä ihmishölmöilyä?!”

Oli tylsä keikka. Saihan siitä heiaheiaan merkinnän, mutta en silti taida viittii toiste.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Pikkuemäntä

 1. Silittäminen on niin pepusta! Mulla on pakko olla pöytäliina olkkarin pöydällä, kun se pinta on niin pahan näköinen. Ollut jonkun sortin vauhdinottoalustana. Niitä liinoja on sitten joskus silitettäväkin. Mut eiks misset vielä keksineet, että sen liinan voi mytätä ja repiä lattialle?

  Tykkää

 2. Järkyttävää! Joskus mietin että miksi minulla on kaapissa tilaa viemässä silitysrauta, jota käytetään joka toinen vuosi yleensä vaatteen silottamiseen parempiin pippaloihin.

  Tykkää

  1. Kesällä mulla on enemmän silitettävää, ja se on ihan ok, tahallani oon hankkinut ne puuvillamekot ja -paidat. Mutta kyllä esim verhojen silittäminen on niiiiin turhaa. Nehän siliää jos ne ripustaa kosteina. Maan vetovoima jne.

   Tykkää

 3. Onhan silittäminen aika tylsä homma, mutta vaatteiden kuidut kestävät paremmin kulutusta, jos niitä vähän hoitaa. Näin sanoi mummu ja miksi emme uskoisi mummua.

  Tykkää

  1. Tavallaan tykkään kyllä silittämisestä aika paljon, mutta isojen tekstiilien kuten just verhojen ja pöytäliinojen silittäminen on TYL-SÄÄ. Silitä, siirrä, silitä, siirrä loputtomiin…

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.