Joku kohta vuodesta

saa

Hämmentävää… kun katsoo ikkunasta ja kuvittelee, että on joulu – se on mahdollista. Myös juhannus voi näyttää tältä. Tai syksy, tai kevät. Mikä vaan. Mitkä ”neljä vuodenaikaa”?

Tällä viikolla kovat keinot käyttöön. Nyt on useimpina päivinä oltava ihan hereillä ja jopa iltaan saakka, joten meinasin varmistaa yöt. Tavanomainen sunnuntaipilleriinini halkaisimeen ja naps, puolikas Zopinoxia joka ilta. Vie uneen ja pitää siellä. Muuten mulla olis vähintään yksi kammottavan huono yö viikossa. Nyt ei oteta riskejä :) *kova!* Puolikas on silleen sopiva määrä, että sen jäljiltä pystyy olemaan hereillä ihan aamusta lähtien. Välillä puolitan melatoniiniakin, vähän kuin kaiken varalta. Sillä jostainhan tää jatkuva väsymys tulee.

Vapuksi ei ole näkyvissä muuta kuin Kekkosen uusi show aattona. Eilen testasin jo trad. kombon siman ja munkin. Mainettaan huonompi yhdistelmä. Jos munkki, niin kahvi. Jos sima, niin korvapuusti. (Jos sima, munkki ja korvapuusti, niin läski. Jos kahvi, ei läski.)

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Joku kohta vuodesta

  1. Samanlaiset säät täällä. Eilen aamulla oli lumi maassa ja aamupäivän satoi lunta. Nyt sentään vaan vettä ja harmaata.. Mikähän vuodenaika se olikaan ;)

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.