Uutisia

Keittiöuutisia: kaupan porkkanaletut maistuu tavallisille letuille sans porkkana, kun niiden kanssa mättää puolukkahilloa. Ateria ja jälkkäri samassa, miten kätevää!

Verkkokauppauutisia: eka tilaus yli vuoteen tehty Beauty Center Europeen. Siis saksalaista (ym.) luonnonkosmetiikkaa. Repesi himppasen, kun shampoo alkaa loppua eikä ole tietoa seuraavasta Madaran alennuspäivästä. Tilasin sitten viittä eri shampoota ja hoitoaineet päälle plus vielä joku vesi päänahkaan. Kyllä niillä nyt yli vuoden pärjää, eikö? Hintaa tuli noin puolet tai max kaksi kolmasosaa Suomen hinnoista. Siis siltä osin, kuin mitä tuotteita Suomesta ny ylipäätään saa. (Saahan niitä aika hyvin jo, mutta ei toki voi verrata BCE:n valikoimiin.)

TV-uutisia: (tai siis Areena) OOOOHHHH Sykkeen loput kolmoskauden jaksot on saatavilla! Imaisin kaikki eilisiltana ja olin sitten ihan järkyttynyt nukkumaan mennessä. Mutta muistaakseni ei tullut uniin kuitenkaan. Olenhan kehunut Sykettä täällä? No, kerta kiellon päälle: harvinaisen hyvää soppaa kotomaassa tehdyksi. Jopa alkutekstit – yleensä kelaan ne yli sarjasta kuin sarjasta, koska mitä väliä. Sykkeestä ei koskaan. Katon ne joka kerta.

Vappu jyrää päälle. Huomenna tulee 18 vuotta siitä, kun muutin Hellsinkiin. En tajua, miten voi olla, että koko elämä on kohta eletty. Huiskis vaan. Mutta sitä ennen toivoisin, että saisin nukkua oikein hyvin nyt pari yötä. Vuoraan kissatkin appeella myöhään illalla, ettei ne ala tömistellä turhan aikaisin aamulla. Mennyt raskaaksi uumoiltu viikko sujuikin sitten odotettua paremmin. Magia varmaan piilee siinä, ettei ikinä venytä iltaa, vaan yrittäis olla ysiin mennessä kotona.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Uutisia

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.