Teepparikeli jatkuu!

Pienikin loma auttaa siihen, että tulee jumpattua enemmän. Rytmi ja jaksaminen on päivässä ihan erilaista. Olen näköjään alkanut nukkua aamulla pitkään – toki kissat ruokitaan viiden ja kahdeksan välillä – ja on niin siistii, kun voi petissä ihan oikeasti tunnustella, joko on heräämisen aika vai eikö vielä… Joka päivälle on jotain pientä muka-toimitettavaa, mutta silti pystyy jumppaamaan mihin aikaan vaan, koska varsinaisesti ei väsy. Koska loma.

Kiinnostaakin nähdä, toimiiko tää vielä kesälomalla, kun on viikkoja ja viikkoja vain lomaa. Heh. Todennäköisesti ei, koska onhan se jumppaaminen aina kuitenkin vastenmielistä.

Tänään pieni asia toi naamaan hymyä: kävin Kaivarin Kanuunassa ja siihen tarvitaan mennen tullen bussi 24, joka ei suinkaan kulje koko aikaa niinku vaikka kolmosen ratikka. Ja vualaa, sekä mennessä että tullessa osuin pysäkille juuri kun bussi oli tulossa! Niin pienestä se joskus on kiinni, hyvä mieli.

Elän edelleen siinä hehkussa, kun kerran löysin Kanuunasta käyttämättömät Lacosten lenkkarit neljälläkympillä. On meinaan olleet parhaat monot ikinä. Vaan eipä sen jälkeen olekaan ollut mitään superlöytöjä. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut kuin pari dvd:tä ja kissoille golfin harjoituspalloja.

Sitten vaatekaappiin. Olisi pikkasen liian rohkeaa kaivaa nyt esiin pelkät kesävaatteet, mutta aloitin silleen pikkuhiljaa. Muutama talvivaate pois kaapista, muutama kesäinen tilalle. Suurin osa mun vaatteista tietenkin on sekä-että, kätevää. Mustat housut jäi vielä kaikki käyttökaappiin, valkoiset laitettiin ylähyllylle odottelemaan sovituksia.

Sovitteluhomma onkin silleen jännää taas, vaikka nuo samat valkoiset housut on mulla olleet aikoja, jotkut niistä yli kymmenenkin vuotta. Ja joka kesä on käytetty. Mutta kun paino hilaa edestakaisin… viime (keväänä ja) kesänähän mä vaan ykäsin kunnes vihdoin pääsin leikkaukseen, eli siinä paino tippui aika mukavasti. Jokainen kilo on nyt tullut takaisin ja tuonut kaverin mukanaan. Sellaisia perkeleitä nuo talvet vaan on :-(( Kun ei kestä pimeyttä ja tylsyyttä!

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.