Kiertely (jää aina kesken)

No ei tää nyt oikein lähe. Pitäisi voida kävellä paljon enemmän, että voisi suorittaa tään viikonlopun! Mutta kun ei vaan jalat jaksa, pakko tulla kotiin lepuuttamaan kesken.

Aloitin aamulla Hgin yliopiston vanhasta puolesta, eli se nätti talo Senaatintorin vieressä. Ensi kevään yhtä duunijuttua varten kävin katselemassa auditorioita. Noup. Ihan kauheita, ne on sellaisia kirkonpenkkiluokkia (no, mitä voi odottaa – se on museo). Jatkoin naapuriin, Kansalliskirjastoon, johon alunperin olin ollutkin menossa. Sehän on nyt rempattu ja se on ihan älyttömän kaunis. En saanut käsiini huonekarttoja, enkä päässyt myöskään niiden ainoaan auditorioon, mutta kiertelin tiloissa muuten. Lukusaleja ja auloja, hmm. En nyt tiiä. Pitää puhua poikien kans töissä. Voitais mennä yhdessäkin katsomaan.

Olin tehnyt itselle oikein kulkujärjestyksen, eli päivän kääntyessä iltapäivään olin jo Narinkkatorilla katsomassa, olisko tuunatut autot tällä kertaa sitä mitä odotan. No ei oikein :( Ei taaskaan niitä vanhoja, vaan uudempien tuunausta. Vanhoja pitää odottaa ensi viikon perjantaihin, sitten on taas Kauppatorilla illalla silmänruokaa.

05

04

03

02

01

Maailma kylässä. Samaa kuin ennenkin. Kiinnostuin oikeastaan vain yhdestä mekosta, mutta sitä ei päässyt sovittamaan eikä myyjä ottanut vastaan korttia, joten olkoon. Saatan kuitenkin huomenna sortua menemään sinne uudestaan ja ostaa pamautan sen. Meinaan, ei tule toista samanlaista vastaan kovin helposti, ja mekon kuvioinnilla on mulle oma merkitys. Tsihii. No, nyt jo taitaa vähän harmittaa kun lähdin loikkimaan sieltä niin äkkiä. Mutta kivut kun tulee, niin ne tulee, ja sit ei enää hermo pidä kovin hyvin.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.