Kiertely jatkuu

Olinkin fiksu ja laitoin heti aamulla myös nilkkatuet. Näillä pitäis selvitä päivän läpi.

Ensin Korjaamolle designmyyjäisiin. Pitkästä aikaa uusiakin myyjiä ja uusia tuotteita. Tavallisesti aina ne samat – tämä käänne ilahdutti. Jopa ostin. Kissa-aiheisen riipuksen, mikä yllätys.

meow

Korjaamolla oli brunssi, joten sitä rataa. Hinnakas, mutta myös runsas. Ei tarvi enää tänään syödä. Lautasista selvittyä löysin hiljaisesta nurkasta nojatuolin ja asettauduin tunniksi lukemaan Tuomas Vimman Helsinki 12, joka on pääpiirteissään kuin Happotesti, mutta rahalla ja merkkivaatteilla paalutettuna. Koko kirja on melkoinen vitsi – itkettäisi toki huolella totisempaa vegaania varsinkin päähenkilön siskon vaatetuksen ja kokkauksen kohdalla. Melkoista menoa kaikkiaan :-D

Korjaamolla oli myös avajaiset. Pihalla oli pennuille jänniä eläimiä, kuten lammas, vuohi, kanoja. Myös poniratsastukseen pitkät jonot. Eli siis suomeksi, porukkaa ei ollut ihan vähän.

Korjaamo on kiva paikka. Pitäisi muistaa käydä useammin!

Jokin juoksutapahtuma on taas sotkenut ratikoiden reitit ja aikataulut, joten kotiinpaluu sujui kierteellä. Jalat on kuitenkin edelleen hyvässä kunnossa, joten on ilo valmistautua viikonlopun viimeiseen etappiin: hyvin vanhan nettitutun uudelleentapaamiseen kohtsillään oluttuopposen merkeissä. On varmaan ainakin 15 vuotta kun ollaan viimeksi nähty. Tammikuussa hokasin, että mehän ollaan töissä samassa firmassa, ja siitä lähtien sitten on yritetty saada tapaamista aikaan. Nyt se sitten onnistuu! Aurinkoa, terassi. Kannatti odottaa.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Kiertely jatkuu

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s