Ei

Jaa-a, oisko osunut nyt vihdoin kohdalle huonoin*) ravintolakokemus (Suomessa) ikinä? Georgian House. Illan hyvät puolet:
1) pöytävaraus toimi, koska olin itse kirjoittanut sen heidän varauskirjaan
2) palvelu oli ystävällistä
3) safkojen maku oli hyvä, viini ja limsa samoin.

Mutta muuten… en voi mitenkään suositella kelleen.

Yleensähän vinkut saa pöytään heti, eikö? Tuolla jouduttiin kerjäämään kahdesti, että saataisko nyt (edes ne) vinkut (kun ei ruokaa näytä kuuluvan). Sitten kun ruokia tuli, ne tuli väärässä järjestyksessä, väärille ihmisille, tai sitten kokonaan jäi tulematta. Sitten kun ilmoitettiin, että ei sillä tulematta jääneellä ollut enää väliä, sen voi perua – meni varttitunti ja sieltäpä se peruttu purjehtii kohti. Palvelu oli tolkuttoman hidas, tupa täynnä, henkilökuntaa selvästi liian vähän.

Varoituksen sanana vielä pöytiin sijoittelusta. Joissain rafloissa seurueet viedään toistensa pöytiin selittämättä sanallakaan. Tämä on yksi niistä rafloista. Okei, suomalaiset ei ole siihen tottuneet, mutta ulkkariravintolassa se on vaan ymmärrettävä.

Mielestäni myös menussa voisi olla ruokalajeissa numerot. Menu on kielillä, mutta ainakaan meidän pöydässä ei (muilla kuin mulla, hehe) kestänyt päässä se, mitä oli tilattu. Kun luotettiin siihen, että henkilökunta tietää, kun heille on sanottu tilaus. No, ei tiennytkään. Hillitön sekaaminen. Numerot olisi saattaneet auttaa siinä kohtaa.

*) itseasiassa toiseksihuonoin; huonoin on täällä

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s