Eikä edes säässä valittamista

Sou ded. Kyllä on kuollut lauantai. Mutta nukuinkin viime yönä niin vähän, että voiko muuta odottaa. Koska viikonloppu, niin *VAPAAAAUUUSS!! FREEDOOOMMM!* perjantai-iltana ensteks pitää tietysti lukea petissä sata tuntia ja sit kattoo tv-sarjoja, kunnes tajunta on valmis piippaamaan. Biologiset herätyskellot huolehtii lopusta.

Eilen oli varsinainen juhlapäivä: sekä hieroja että kampaaja. Perätyksin. Happy joy! Naiset tajuu. Mammografia ja hammaslääkäri peräkkäin ei herätä samoja fiiliksiä.

Illalla pääsin sekalaisista syistä (laiskuus, Nero Wolfe Areenassa) liikkeelle kohti Kauppatoria vasta yhdeksän jälkeen. En pelännyt edes myöhästyväni autoista, vaikka hilpasin torille vasta kymmenen maissa. Siellähän ne edelleen oli, ja jokainen niistä taas valmiina särkemään mun sydämen. NE VAAN ON NIIN… Vanhat laitetut autot vaan niin tasan vastaa mun ymmärrykseen siitä, mitä on estetiikka. NE ON. Koskaan en oo päässyt yhdenkään kyytiin, enkä pääse. Muutenkin torilla oli hyvä meininki: bändi soitti, ruokakojuja, paljon ihmisiä selvinpäin. Ja upeat autot ajaa ympyrää. Huoh!

Kotimatkalla poikkesin Kaisaniemeen, koska siellä oli Queen. Pusikon puolella olin tietenkin, mutta kuuluihan sinne jotain. Taaskaan ei tarvinnut olla yksinään, oli lujasti pikniksuu puistossa. En tajua, miten olin kuullut konsertista vasta torstaina (HS). Jossainhan näistä puhutaan, mutta mä en varmaan sitten oo niillä kanavilla, joissa kerkeis miettii lipun ostamista. No, en ois muutenkaan ostanut, oli meinaan sen verran hintaa, että ei toimistotäti.

Kyllä oli suu korvasta korvaan kotia päästyä. Hienoja elämyksiä koko päivä pitkälle iltaa myöten! Hellsinki! <3

3 vastausta artikkeliin “Eikä edes säässä valittamista

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s