Tässä tuijotellessa

The Dressmaker lie viimeisin elokuva, joka on jättänyt selvän muistijäljen, kuin myös mielihyvähyrinää. Sen jälkeenkin on istahdettu ison kankaan ääreen, mutta…

No, tämä The Nice Guys, trailerin plus pääosahemmojen plus ohjaajan perusteella odotin siltä paljon. Jotain sain, mut jotain jäin vaille. Joku sanoi ”enjoyable, but not satisfactory”. Juuri sitä! Mielellään moista katsoi ja autuaasti naurattikin muutaman kerran, mut ei siitä sitten sen kummempaa jäänyt kytemään.

Tänään, tietäen että menen katsomaan spektaakkelia enemmänkin kuin elokuvaa, ja tietäen että menen katsomaan kakkosta ykkösosan takia: Suuri puhallus 2. No hei, jos jossain projektissa on konsulttina ja tuottajana David Copperfield, niin onhan siltä lupa odottaa näyttävyyttä! Ei ollut yhtä näyttävä kuin ykkönen. Juonesta ei ihan hirveesti kannata puhua, kun ei se nyt oo ollenkaan pointti näissä Horsemen-kinkereissä. Parhaiten jäi mieleen Jesse Eisenbergin naama, koska lasit päässä se muistuttaa hirveästi yhtä tuttua. Joteeeen, en nyt ihan voi sanoa että kannatti, mutta kun eihän tätä voinut jättää katsomattakaan.

Ai niin, ja sitten toi Kuninkaan hologrammi. Alun Talking Heads -minuutit on tosi nautittavia, mutta niitä on liian vähän. Loput leffasta ei nyt varsinaisesti laahaa, mutta kyllä koko setuppi lupaa enemmän kuin toimittaa. Pöh.

Tarviis jotain oikeasti mahtavaa nyt!

– – –

Työelämä meni puoleksi viikkoa seinääntuijotteluksi, koska pää pysähtyi keskiviikkona vanhan työkaverin ja kaverin kuolinuutiseen. Ja siis mun pää ei pysähtynyt yksin, tuntuu että puolet Helsingistä jähmettyi paikoilleen epäuskosta. 45-vuotias hyväkuntoinen ihminen, noin vaan poissa. Vaan eipä ne sairaskohtausket ikää tai kuntoa katso, meissä kenessä vain voi olla piilevänä mitä vain. Vink vink.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.