Media tyrkkää uutisia

Länsimertoturaaminen saa ihan uusia ulottuvuuksia. Kesäkuun alussa kundit huomasi, että ehkä pitäis kertoo Hgin ja Espoon valtuustoille ja HSL:lle, että aijoo, ei me saadakaan liikennettä alkamaan 15.8. HSL on tietenkin laittanut ja mainostanut jo uudet bussit ja reitit, eikä kilpailutusta entisen tilanteen palauttamiseksi enää ehditä järjestää. Aissssaattana kun onkin kiva nahdä, miten syksyllä ympätään Otaniemeen ne tuhannet opiskelijat, jotka tulee Helsingistä.

Omaan kulkemiseeni tuo nyt ei mitään uutta tee. Täällä olen jo sanonutkin, että matka bussipysäkiltä työpaikan ovelle kasvaa vielä nykyisestäänkin, joka on siis jo nyt 10 min kävelyä (näillä jaloilla varsinkin talvella ihanaa). Ainoa vaan, että nyt jää kokeilematta se, olisko metropysäkiltä lyhyempi tai helpompi matka. No, jos ne nyt saa metron kulkemaan esim. tämän vuoden puolella, niin pääseehän sitä talvea sitten testaamaan.

Kyllä mie sanon, että nyt on kadehdittavat määrät stressiä monen ukon työpöydällä plus tietysti erittäin vihainen HSL!

Miksi sitten kaikki luotti, että metro valmistuu tuolloin? Olihan sitä vetkutettu jo monta vuotta ennenkin. Ehkä se vaikutti, että tyypit uskalsi antaa selvän päivämäärän. Ei ”syksy” tai ”loppukesä” vaan 15.8. Noin, pam. Pampeti-pam-pam joopa joo.

– – –

Helsingin Sanomat toimitti (toisenkin) mielenkiintoisen uutisen. Olen varakas! Ikäryhmässäni vain keskituloinen, mutta mitä niitä muita mittareita oli … asumismuoto, asuinpaikka, jotain muuta, juu mutta varakasta väkeä ollaan. Jännä, ettei se näy arjessa. Ekan kerran rahat rupesivat riittämään seuraavaan palkkapäivään asti, kun luovuin lounaista ja aloin tehdä eväät töihin. Näin me rikkaat, nääs.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.