Homostelua, kamustelua ja verta

Nyt saa taas valvoa yöt ja nukkua aamulla niiiiin pitkään kuin ikinä huvittaa! Viisi viikkoa. JESH.

Homostellessa on mennyt tää loman alku. Eilen oli Bottalla tää Priden trad Homojen hommaa -standup, ja tällä kertaa melkoisen paljon tykkäsin. Jussi Simola oli MC, muita esiintyjiä Jamie McDonald, Ali Jahangiri ja Tomi Walamies. Jamie oli tuttu jo Kekkosen Solmu-illoista, tykkään hänen tyylistä kovasti. Hyvä naama, ihan omanlaiset jutut. Alia taas mielellään kuuntelen radiosta (hän saa korvata nyt Vikasietotilan ja Sarasvuon kesätauon ajan), mutta en näköjään sitten oikein tykännyt livenä. Vähän liikaa huutoa. Tomi Walamies taas on mun salainen rakkaus: älykäs ihminen, hauska, käyttää naamaansa hyvin juttujen rytmittämiseen ja korostamiseen, ei huuda. Ihana ihminen.

Huomenna Savoyssa homomusikaali. Lippu on ostettu jo. Väliajan kanssa kolme tuntia, eli joo tulee koko rahalla. Ex-pressamme oli kuulemma katsomassa eilen ja huhujen mukaan nauroi vedet silmissä. Toiveikas olo keikan suhteen!

Tänään oli vähän toisenlainen verenluovutus. Oli sovittu työkaverini S:n kanssa että kolmelta. Menin pisteeseen vähän ennen, ja kas kuka siellä kömpiikään veripenkistä ylös – toinen kaverini K! Hieno ylläri. Jäätiin tietysti juttelemaan, ja kohta tuli myös S. K jäi juomaan mehuja ja kahveja ja odottelemaan meitä.

Luovutus meni ihan hyvin, tai siis itse asiassa nauratti ihan sikaarina, koska levottomat jutut. Siirryttiin siitä sit mehukesteihin K:n luokse, ja hups, S pökräsi.

Pökr!
Pökr! (Wot? Tietenkin otin kuvia!)

No, ainahan siellä joku pökrää. Tästä sukeutui kuitenkin aika kiva sessio, koska S pistettiin penkille lepäämään tunnin ajaksi ja me saatiin siis yllättäen tunti tsättäilyaikaa. Mikä oli hemmetin jepa, koska esim S ja K ei näe kovinkaan usein vaikka tuntevatkin toisensa. Hyvin viihdyttiin ja drinksuja riitti. Mulla oli pakasteita mukana, mutta laitoin ne veripalvelun jätskipakkaseen session ajaksi, joten sekin hoidossa. Kaikki hoidossa, muijat ja oumphit.

Saatoin vielä S:ää kotiin päin jokusen matkaa. K:n kanssa oli jo aiemmin sovittu huomiseksi ruokailu Silvopleessä, ja meen sieltä suoraan Savoyhin. Voi olla, että K lähtisi mukaan? Tänään olis vielä kauniita autoja torilla, mutta on kumminkin silleen vähän uuvatti olo, että en taida lähtee. Samat autot ne on kuin kuukausi sittenkin. Ehtii elokuussakin.

Yksi vastaus artikkeliiin “Homostelua, kamustelua ja verta

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s