Meni kiinnostus

Olen nyt jonkin aikaa (pikemminkin kuukausia kuin viikkoja) seurannut tuota sipsariryhmää ja katellut sieltä vinkkejä, mitä löytyy mistäkin ja mitä kaikkea voi tehdä, kun löytää oikeat ainekset. Alan epäillä nyhtökauran olemassaoloa, koska sitä ei ole missään ikinä koskaan. Kuvia vaan kattelen. Oumphia ”ruotsalaisten vastine nyhtökaura-vyörytykselle” sentään löysin K-kaupasta ja ostin yhden pussin kokeiluun. Testasin eilen illalla ja niin siinä kävi, että meni maku koko sipsariskeidaan saman tien. HALUAN RAIKKAAMPAA SYÖTÄVÄÄ.

En enää edes yritä löytää nyhtökauraa, vaan palaan sinne missä on hyvä. Ostan hitsinpitsisti vihanneksia ja hedelmiä ja leipää, koska ne ei pursu rasvaa eikä ole outoja. Hälsans kökin makkaroita ja leikkeitä ajattelin silti pitää mukana (ovat vege, ei vegaanisia), koska ne ei ole herättäneet ikinä rasva- tai muutakaan raivoa.
Lomallakaan ei varmaan voi välttyä kokonaan aterioilta, mutta eipähän ainakaan tarvii vahtia kellosta, milloin pitää syödä ja milloin tehdä muuta. Wild wild life.

Kun ois sikana rahaa, söisin pelkästään Silvopleessä.

(Ai niin, ja mikä feisbuukissa erityisesti ärsyttää, on se, kun mieli tekisi koko ajan huutaa ”kato googlesta!”. Liian vaikeeta?)

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Meni kiinnostus

 1. Mäkään en ole nähnyt nyhtökauraa vielä missään. Ajattelin tehdä (ja teenkin!) jonkun empiirisen kokeen siitä, kuinka hemmetin kauan kestää ennen kuin se on ihan peruspertin saatavilla. (Eli tyypin, joka ei jaksa mennä lauantaina klo 10 jonottamaan S-Marketin oven taakse).

  Sipsarihommelit mua ei kiinnosta, koska vihikset on vielä epäterveellisempiä kuin lihikset (eli tässä tapauksessa enemmän kaloreita). Mut joo kai se epäterveellisyys on sen ryhmän pointtikin.

  Ja joo, syön kyllä lihaakin.

  Tykkää

  1. Mäkin ajattelin yhteen aikaan, että odottelen vaan milloin nyhtökaurapaketti purjehtii vastaan. Sama edelleen, mutta nyt en oo ollenkaan varma, ostaisinko. Alkaa nyppiä tää vouhotuksen ja saatavuuden epäsuhta, as in ”pitäkää tunkkinne”.

   Tykkää

 2. Maistoin kerran sellaista vihistä, kun sinä niistä täällä puhuit. En osta toiste, ei ollut hyvää. Ainakin sinne pitäisi saada vaikka kasvispihvi väliin lisukkeeksi, että rasva-kasvis-suhde olisi vähän järkevämpi.

  Nyhtökauratyypit oli joskus viime talvena (vai syksynä, en muista) radiossa haastateltavana. Kumminkin niin, että niillä oli jo tuote olemassa, vaikka sitä ei vielä myyty missään. Yleensä tuntuu olevan tapana, että tuodaan radiojuontajille maistiaisia, että saavat sitten suorassa lähetyksessä testata ja kertoa mielipiteensä, mutta näillä nyhtökauratyypeillä ei ollut. Ei vissiin tarvinneet maksutonta mainosta siinä kohtaa. Tai jos niillä on sellainen strategia, että tuotetta on hankala saada, joten sen täytyy olla hyvää ja korkeasti tavoiteltavaa -> kysyntä nousee pilviin?

  Tykkää

  1. Nimenomaan kannattaa ajatella jotain muuta lisäksi sinne vihiksen väliin. Itsessään sehän on semmoinen rasvalöllykkä vaan. Ei tee enää mieli sitäkään.

   Olipa strateginen juttuhomma tai ei, niin joo, nyhtökauran kysyntä on pilvissä. Good for them. Se päämuija siellä on valmistunut Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta Aallosta. Ei lähtenyt ammattia kohti ihan todennäköisimpään suuntaan ;-D

   Tykkää

   1. Täytyy tunnustaa näin julkisesti tietämättömyyteni, en ollut kuullutkaan vihiksestä. Mutta ystävämme Google selvitti asiaa. Nyhtökauraan olen kaupassa kerran törmännyt mutta se oli lompakolleni aivan liian kallista joten jätin hyllyyn. Johtuneeko korkea hinta hittituotteen maineesta.

    Tykkää

    1. Kerran sitä nyt ostaa melkein mitä vaan, jos oma uteliaisuus kutittelee. Pelkän muitten vouhotuksen takia ei tietenkään tartte.

     Tykkää

 3. Mä olen kerran nähnyt, ja samalla ostanut, nyhtökauraa! Ei se nyt mun mielestä mitään kovin ihmeellistä ollut, lämmittämisen kanssa sai olla tosi tarkkana ettei mennyt yli. Hinta oli sellaista paistijauhelihan luokkaa. Ostan siis jatkossa mieluummin sitä kun olen tällainen lihansyöjä kuitenkin. ;)

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.