DPD:n aivottomat

On niin viimeinen kerta kun tilaan mitään Nutrecarelta tai heidän kuljetuspalvelultaan DPD:ltä.

Paketin seuranta osoittaa, että he on käyneet kahdesti meidän alaovella toteamassa, että oho tääl on koodi, ei tästä pääse sisään.

1) KAHDESTI. Luuliko he, että koodi olisi jotenkin hävinnyt ovelta yön selkään? Vai eikö he ole ymmärtäneet, että kaikissa taloissa on nykyään koodi alaovella?

2) Tilauslomakkeessa kysyttiin, minkä viestin haluan paketin päälle. Laitoin siihen soittopyynnön mun numeroon, ihan sen takia että kuljetuspalveluhan soittaa, eikö niin? Ainakin muut soittaa jopa puoli tuntia etukäteen tai jopa aiemmin, mihin aikaikkunaan tuonti laitetaan. Ei nämä. Nämä ei edes osaa lukea sitä saatanan numeroa paketin päältä, vaan mieluummin käyvät alaovella joka päivä.

DPD:n sivulta on mahdoton löytää yhteydenottotapaa mailitse. Mutta hei, hehän oli lähettäneet mulle vahvistumailin, joten vastaisin siihen. Ymmärrän, että kirjoitin Englantiin, mutta eipä sille mitään voi kun ei ole parempia yhteystietoja saatavilla. Pyysin heitä välittämään tiedon mun puhelinnumerosta ja koodista näille Suomen valopäille, jotka osaa ajaa autoa muttei ilmeisesti mitään muuta.

Jäädään taas kattelemaan, josko mitään järkevää tapahtuu. Ikävä, että pitää varmaan päivystää kotona nyt enimmäkseen, ennen kuin helvetinperkeleen paketti on täällä.

3 vastausta artikkeliin “DPD:n aivottomat

 1. Minäpä olen todistanut tilannetta, jossa lähetyksen toimitusaika oli päivänä X kell 16:een mennessä. Koska alaovi on lukittu, niin menin kadulle odottamaan. Aivan oikein, Fedexin pakuhan sieltä tuli 15.45 ja se jatkoi kotikatua pitkin pysähtymättä. Ilmeisesti reitti pitää ajaa läpi vaikka lähetystä ei toimitetakaan. Dhl on siitä hyvä, että ne yleensä toimittavat paketin postikonttoriin noudettavaksi seuraavana päivänä. Mullehan ei ole suuri vaiva noutaa postista kunhan vain tietää, että koska.

  Tykkää

  1. DHL ei ole pettänyt ikinä, koskaan.
   Ai niin, meillä on muuten koodilukko oven vasemmalla puolella, ovikellot joka asuntoon oikealla. Että vois kokeilla sitä ovikelloa jos ei koodi eikä puhelimen käyttö onnistu. Siis vois, ellei olis vajakki.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s