Stokkan tuhmeliinit

terras

Tämä se on muuten vallan hulvaton opus. Terras on myös stand-up -koomikko, ei vain (entinen) Stokkan turvallisuuspalvelun pomo. Useampaan kertaan pökähti naurunpoikanen suusta Terraksen sanavalintojen ja ilmaisutapojen takia. Buukletti on täynnä kiinnostavia juttuja Stokkasta eikä vähemmän kiinnostavia heidän myymälävarkaistaan ja muista häiriköistään. Kova!

Itsekin olen bongannut kerran myymälävarkaan Stokkalla. Eikä tästä nyt niin vallan pitkä aika ole, kuitenkin ennen talon alakerran mullistusta Expertiksi. Pari vuotta? Olin Herkussa kassalla, kun edelläni – yksi asiakas välissä – ollut mummo ei saanutkaan ostoksiaan maksetuksi, ja kassatyttö siirsi kassin taakseen. Olin jo ehtinyt maksuhommiin, kun mummo kurvasi takaisin ja nappasi kassin, tytön jäädessä hymyillen huutelemaan, ettei saisi tehdä noin. (Stokka – asiakas on aina oikeassa…) Jatkoin matkaa leffoihin ja musiikkiin enkä välittänyt mummosta, koska ilman muuta luulin hänen suunnanneen heti ovelle ja ulos.

Vaan eipä, siellä se mummo kohta pyörähteli mussiikkia katselemassa. Vartijoita ei näkynyt missään, joten sanoin yhdelle myyjälle, että mummolla on kassi täynnä maksamattomia safkoja. Enkä taaskaan jäänyt kyttäämään, koska olin omat hommani jo hoitanut.

Pikkasen muuten haisee se, että Terras lähti Stokkalta kolmisen kuukautta kirjan julkistuksen jälkeen. Ja Stokka väittää kirjaa ”fiktioksi”. Onhan siinä kuulemma sekin, että talon oma etsivätoiminta lopetettiin ja vartiointifirma palkattiin tilalle, mutta ei kai se sentään tarkoittanut, että ukot ei voisi siirtyä uuteen firmaan ja jatkaa samoissa töissä? Terraksesta ei ehkä tykätty siksi(kään, kirjan kirjoittamisen lisäksi), että hänellä oli duunissa oma vahva tyyli. Täähän on Suomessa tää, että jos joku on päätä pitempi, niin pää pois. Naps.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Stokkan tuhmeliinit

 1. Oon lukenut ja jonkun verran repeillyt. Ihan niitä juttuja ja sit sitä kun jotkut kirjan jutut on niin tuttuja myös omasta asiakaspalveluduunista. Sitä en tiennyt, että Stocka on lopettanut oman etsivätoiminnan. Kirjan lukemisen jälkeen Stockalla käydessäni oon aina miettinyt missä vartija vaanii.

  Tykkää

  1. Mie lähinnä mietin lukiessa, että olipa hyvä kun tarvitsin ilmaisia kissanruokia jo silloin, kun kaupoissa ei ollut kameroita, oli vain hälyportit ja vartijat. Nyt ei tulisi mieleenkään yrittää pölliä mitään (kameroita joka puolella!), ja nythän mulla on sitäpaitsi rahaakin. Aina ei ole ollut.

   Missäs olikaan se tieto, että Terras on lähtenyt Stokkalta? Olikohan se joku lehti vai peräti siinä kirjan lopussa jo?Yks haastattelu täällä http://areena.yle.fi/1-2930423

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.