Sitä samaa

No nyt se nyhtökaurapaketti ilmaantui pyytämättä ja yllätyksenä! Työkaveri toi, oli saanut äidiltään. Kattokaa nyt, miten niukka arvotavara kiertää suvussa ja ystävyydessä :-D No, puoliintumispäivä siinä on vasta 30.7. niin että onhan tässä aikaa miettiä, mitä tekis. Kuitenkin pieniä annoksia, koska papuhan siinä on pääosassa eikä kaura. Jotkut on saaneet massupipiä moisesta.

Puhdistin pesukoneen sitruunahapolla ihan ohjeitten mukaan. Ja sitten perään se toinen tyhjä koneellinen 95 asteessa, loppujen rutujen puhdistamiseksi kierrosta. Mitä vielä – nyt olen pessyt sekä nelikymppiset että kuusikymppiset ja vieläkin tulee mustia hitusia pyykin joukkoon! Mikähän täs lie, pitäisikö puhdistaa useammin? En oo kyllä noudattanutkaan suositusta kerran vuodessa. Olen vain puhdistanut silloin kun sattuu tulemaan mieleen.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Sitä samaa

 1. Jaa siinä ei olekaan kaura pääosassa! No ei sitten. Ei kiinnosta senkään vertaa kuin ennen. Papuja olen syönyt ennenkin ja niitä saa koska vaan halvalla. Pitäköön tunkkinsa. Maistaa voin, jos kohdille sattuu, mutta en ala vaivaa näkemään. Jos nyt olisin alkanut muutenkaan, mitä epäilen vahvasti :-)

  Tykkää

 2. Putsaan pesukoneen kerran vuodessa just kuvaamallasi tavalla. Sen jälkeen sitä mustaa hitua vasta lähteekin. Olen todennut, että sitruunahappopesun jälkeen koko kone pitää pestä tiskiharjalla, erityisesti kumiosat. Se vähän vähentää irtonöyhtää sitten vaatteista.

  Tykkää

  1. Okei! Hyvä tietää. Pitää vissiin jynssäillä huomenissa hiukan. Alkaa jo kyllästyttää tuo hitusvaara.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.