Unskassa

Viime kesänä en ehtinyt Uunisaareen ollenkaan. Ekana oli viileää ja sitten olin pipi. Tänään lähdin nyt ekaa kertaa pariin vuoteen, uimapuku ja pyyhe varuilta laukussa, vaikka en aikonut uida. Vesi oli ”vain” 19°C joten en siis myöskään uinut.

Mutta se fiilis siellä… aina yhtä ihana! Kuin olis lomalle lähtenyt. Kun täällä muualla on kuuma, siellä on meri ja tarpeeksi viileää.

Koska yksi kesä jäi välistä, ajattelin myös syödä siellä. Tiesin kyllä etukäteen, että kallistahan se on, mutta olkoon, kertakirpaisu. Vaan aika suhteettomaksi se homma on mennyt: ruoka oli noin 80% liian kallista laatuun ja annoksen kokoon nähden. Eikä siihen edes kuulunut kahvi! Näin se menee, eipä tarvi syödä siellä enää ikinä. Mutta muuten kyllä kaipaan sinne melkein jo. Pitäisköhän sovitella nuo uikkarit tänään, jos vaikka saisi ittensä liikkeelle huomenna. Eväitten kanssa toki.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Unskassa

    1. Mun nuoruudessa Unska oli muistaakseni huoltamo. Hmm, täytyihän sen olla, koska Union. Melkein muistan vielä sen kyltinkin.

      Tykkää

    1. Tänään oli meiän Unskassa vesi edelleen 19-asteista joten ok kastauduin mutta uimaan en lähtenyt. Kyllä uimiseen tarttee ainakin 20, mieluummin 21.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.